Şehit Mahmutbey Futbolda Sakarya İkincisi

Okul Sporları kapsamında mücadele eden Şehit Mahmutbey Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımı, finalde Ahmet Akkoç Ortaokuluna penaltılarla kaybederek Sakarya İkincisi oldu.

Şehit Mahmutbey Futbolda Sakarya İkincisi

Grup Lideri Oldular
Okul Sporları kapsamında 1. Kümede A grubunda Ahmet Akkoç Ortaokulu, Aydın Gürdamar Ortaokulu ve Üzeyir Garih Ortaokulu ile mücadele eden Şehit Mahmutbey Ortaokulu, grubunu lider tamamlayarak çeyrek finale yükseldi. İlk maçında Aydın Gürdamar Ortaokuluna 1-2 yenilen Şehit Mahmutbey Ortaokulu, ikinci maçında turnuvanın favorilerinden Ahmet Akkoç Ortaokulunu 3-2 yenmeyi başardı. Grubunun üçüncü ve son maçında Üzeyir Garih Ortaokulunu 15-1 yenen Şehit Mahmutbey Ortaokulu, gurubunu lider tamamlayarak çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

Adım Adım Finale

Vali Mustafa Uygur Ortaokulu ve Erenler Halit Evin İmam Hatip Lisesi ile yarı finale yükselme mücadelesi veren Şehit Mahmutbey Ortaokulu ilk maçında Vali Mustafa Uygur Ortaokulunu 2-0, ikinci maçında ise Halit Evin İmam Hatip Lisesini 5-0 yenerek yarı finale yine lider olarak yükselmeyi başardı.

29 Aralık Çarşamba günü Erenler Atatürk Stadında Yeşiltepe Ortaokulu ile finale yükselme müsabakasına çıkan Şehit Mahmutbey Ortaokulu, ilk yarı 2-0 öne geçtikten sonra devreyi 3-2 önde kapattı. İkinci devre maçın hakimiyetini ele geçiren Şehit Mahmutbey Ortaokulu, bulduğu ardarda gollerle müsabakadan 10-2 galip ayrıldı.

Finalde Buruk Sevinç

Adını finale yazdıran Şehit Mahmutbey Ortaokulu, 3 Ocak Pazartesi günü final maçında Ahmet Akkoç Ortaokulu ile karşılaştı. Grup müsabakalarında galip geldiği rakibi ile normal sürede yenişemeyen ve 0-0 berabere kalan Şehit Mahmutbey Ortaokulu, penaltılarla rakibine boyun eğerek Sakarya İkincisi oldu.

Bu Sene İkinci Kez Kupa Sevinci

Daha önce yıldız kız voleybolda Sakarya Şampiyonu olan ve Sakarya'yı temsil edecek Şehit Mahmutbey Ortaokulu öğrencileri sporda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Halen küçük kız voleybol ve küçük erkek futbolda mücadelelerini sürdüren Şehit Mahmutbey Ortaokulu sportif başarılarına yenilerini eklemek istiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER