Şehit Mahmutbey'in Yıldızları Şampiyon Oldu

Okul Sporları kapsamında yıldız kızlar voleybol müsabakalarında Şehit Mahmutbey Ortaokulu Sakarya şampiyonu olmayı başardı.

Şehit Mahmutbey'in Yıldızları Şampiyon Oldu
Okul Sporları kapsamında yıldız kızlar voleybol müsabakaları 7 Şubat Cuma günü oynanan müsabakalarla sona erdi. 2013 yılından itibaren kupasız sezon geçirmeyen Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu gruplarda Özel Şafak Ortaokulu, Özel Beş Sekiz Ortaokulu ile Sait Faik Abasıyanık Ortaokulunu, çeyrek final gruplarında ise Akyazı Ali Altıparmak Ortaokulu ile Arifiye Milli Egemenlik Ortaokulunu set vermeden 2-0 ile geçti. Yarı final grubunda rakipleri Özel SAÜ Vakfı Ortaokulu ve Aydın Gürdamar Ortaokulunu 2-0 ile geçen Şehit Mahmutbey Ortaokulu, yarı finalde ise Karasu Sezi Eratik Ortaokulunu 3-0 yenerek adını finale yazdırdı.

 

Şampiyon Yine Şehit Mahmutbey

Filenin sultanları Lütfü Yaman Spor Salonunda oynanan final müsabakasında, yarı final grubunda 2-0 yendiği rakibi Aydın Gürdamar Ortaokulu ile karşılaştı. Yıldız kızlarımız rakibini yine 2-0 yenerek Sakarya şampiyonu olmayı başardı. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde Sakarya Şampiyonu Şehit Mahmutbey Ortaokulu kupa ve madalyalarını Sakarya Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Akova´nın elinden aldı. ,

 

Kupa Sevincini Arkadaşlarıyla Paylaştılar 

Kupa sevincini bir süredir rahatsız olan Okul Müdürü Recep Yazıcı ve okul arkadaşları ile paylaşan Şehit Mahmutbey'in yıldız sultanları, 7-10 Şubat tarihlerinde yapılacak grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek. Okul Müdürü Recep Yazıcı voleybolda Türkiye'de söz sahibi olan okullardan biri olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirerek "Başta beden eğitimi öğretmenlerimiz Ercan Aksu ve İdris DEMİR olmak üzere öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Takımımızın başarıları ile gurur duyuyoruz. Kendilerine grup yarışmalarında başarılar dileriz." dedi.


Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184