Seneye İnşallah

Bölgesel Amatör Ligi son maçında Hendekspor Çilimli Belediyespor’un konuğu oldu.

Seneye İnşallah


Deplasmandaki maçı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, her iki kulüp başkanları ve yöneticileri ile birlikte izlerken, karşılaşma için bine yakın Hendekspor taraftarı da Hendekspor'u yanlız bırakmadı.

Maçın başlama vuruşunun ardından Hendekspor 13 ve 20. dakikada bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Maçın 36. dakikasında Muhammet’in kaydettiği golle Hendekspor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Hendekspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarına iyi başlayan Hendekspor 56. dakika da Onur’un penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı.

Maçta başka gol olmayınca Hendekspor sahadan 2-0 galip ayrıldı. 1877 Alemdağspor Zaferspor ile berabere kalmasının ardından Hendekspor ligi ikinci tamamladı.

Maç sonu Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu soyunma odasına giderek yöneticiler ve takım oyuncularını tek tek tebrik etti. Babaoğlu kaldığımız yerden devam edeceğiz diyerek önümüzde ki sezonun çalışmalarına Yönetimin gerekli çalışma yapacaklarına inandığını ifade etti.

Babaoğlu daha sonra Çilimli Belediyespor takımının soyunma odasına giderek kardeş takım olduklarını ve bundan dolayı da gösterdikleri başarıdan dolayı tüm futbolcuları tebrik ettiğini dile getirdi.

 


Çilimli Belediyespor: 0
Hendekspor: 2

Stad: Düzce Şıralık Spor Kompleksi

Hakemler: Ceyhun Panba, Alican Ergincan, Yusuf Susuz, Hakan Aktaş

Çilimli Belediyespor: Önder, Bayramcan, Sercan, Gökhan, Osman, Hakan Mert, Davidson (Ekrem), Yusuf, Eren (Sertaç), Erkan, Bünyamin (Soner)

Antrenör: Nedim Akbulut

Hendekspor: Yakup, Serdar, Derviş, Volkan, Onur, Mustafa, Tolga (İsmail), Serdar Sargın, Muhammet, Hakan (Özkan), Sercan ( Gazanfer)

Antrenör: Ümit Metin Yıldız

Goller: Dk 36 Muhammet, Dk 56 Onur (p) (Hendekspor)






Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184