Şili’de ki Sakaryalı sporculardan haber var

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Dünya Karate Şampiyonası için Şili’de bulunan Hendek Belediyesi antrenörü Nurkan Kayacık ile görüştü.

Şili’de ki Sakaryalı sporculardan haber var


Görüşme sonrasında sokağa çıkma yasağı ilan edilen Şili’de sporcularımızın durumuyla ilgili bilgilendirme yapıldı

İlimizi Temsil Ediyorlar 

Şili’de metro ücretlerine yapılan zam sonrasında göstericilerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalar korkutucu boyutlara ulaştı. 23-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Ümit-Genç ve U21 Dünya Karate Şampiyonası için Milli Takım’ın da bu ülkede bulunması endişe yarattı. Kafilede Milli Takım Antrenörü olan Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık ile Hendekli sporcular İrem Durmaz ve Ömer Faruk Ateş’te yer alıyor.
Yaşanan olaylar sonrasında gelişmeleri dikkatle takip eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, o ülkede bulunan Kayacık ile telefonla görüşerek durumları hakkında bilgi aldı

Durumları İyi

Hendek Belediyesinden o görüşme sonrasında, “Karate şampiyonası için Şili’de bulunan Milli Takım kafilesi yasak nedeniyle otelden ayrılamamaktadırlar. Başkanımız Babaoğlu tarafından Nurkan Kayacık ile yapılan görüşmede sporcularımızın sağlıklarının iyi olduğunu ve hiçbir eksikliklerinin olmadığını öğrendik. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Büyükelçilikle görüşmelerini sürdürüyor. Şampiyona ile ilgili ne olacağı bilinmemektedir. Hiçbir sıkıntı yaşamamaları şimdilik yüreğimize su serpti. Bizlerde Türk sporcuların durumuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Tüm sporcularımızın hiçbir sıkıntı yaşamadan bir an önce yurda dönmelerini arzu etmekteyiz” açıklaması yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2019, 22:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184