Sorunları Bitmeyen Okula Müdür Eli Değdi

Hendek’te Ziya Gökalp ilkokulunun taşınmasının ardından Veliler tepkilerini dile getirmiş bir çok eksikliklerin olduğu okula yetkililerin çözüm bulmalarını istemişlerdi.

Sorunları Bitmeyen Okula Müdür Eli Değdi


Geçen bir yılda bir çok eksiklik giderilememişti. Bu durumu gören Milli Eğitim Müdürlüğü okula deneyimli bir yönetici olan, borçla devraldığı bir çok sorunu olan Hendek Öğretmen Evinde yaptığı çalışmalarla herkesin takdir ettiği İbrahim Doğan atandı ve sorunlar giderilmeye çalışıldı.

Geçen bir yılın ardından Ziya Gökalp İlkokulunda ki sorunlar atanan Müdür İbrahim Doğan tarafından giderilmeye çalışılıyor. Velilerin de takdir ederek destek verdiği Okul Müdürü İbrahim Doğan Okul sıralarının bakımını, Kara tahtaları kaldırarak daha güzel Tahtalar koydurdu. Tuvalet ve Lavaboların bakım ve boyama işlemlerini de tamamlanan Okulda ayrıca Velilerin ayrı bir kapıdan gireceği Kapı açıldı.

Okul Müdürü İbrahim Doğan ayrıca Okula Öğrencilerin güvenliğini sağlamak adına Güvenlik kameraları taktırıyor.

Tüm bu çalışmaları kendi imkânları ile yaptıran Müdür İbrahim Doğan Velilerin ve Yetkililerin de desteği ile Okulun diğer eksikliklerini de tamamlayacaktır.


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184