SPOR CAMİASI BAYRAKTEPE’DE BULUŞTU

Hendek’te bulunan tüm Spor Kulübü Başkanları ve Yöneticileri Bayraktepe’de biraraya geldi.

SPOR CAMİASI BAYRAKTEPE’DE BULUŞTU


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün misafiri olarak Bayraktepe’de toplanan spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, Hendek’te sporun geldiği noktayı konuştular.

Programa 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Salon Sporlarından sorumlu Başkan Yardımcısı Uğur Kobaş, Hendek’teki spor kulübü başkan ve yöneticileri katıldı.

Hendek Sporun Yuvasıdır

Toplantıda bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Spor kulüplerimize destek verdik bu yıl da desteğimiz olacaktır. Süper lig de olan takımlarımız da var. Sporcularımızı alt yapıdan yetiştirmeliyiz. Hendek sporun yuvasıdır. Gençlerimize güzel örnek olmalıyız. Kulüpler sporcularının başarılarını bilirler. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Belediye olarak sentetik sahamızın çalışması devam ediyor. Kulüpler için toplantı ve soyunma odaları olacak dedi.
Sporda Hendek Birinci Sırada

ASKF Başkanı Yaşar Zımba da bir selamlama konuşması yaparak, Sakarya’da spor denince ilçeler arasında Hendek birinci sırada geliyor. Salon sporlarında da Hendek birinci sıradadır. Diğer spor dallarında da birçok başarıları vardır. Alt yapıya değer vermeliyiz. Alttan yetişen gençlerimize değer vermeliyiz. Spor camiasının en önemli sorumlusu antrenörleridir. Çocuklarımızı yetiştiren antrenörlerimizdir. Çocuklarımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Çocuklarımıza örnek olalım dedi.

Hendek Dünya Standartlarının Üzerine Çıkmayı Hedefliyor

25. Dönem Milletvekili Ali İnci de konuşmasında, Hendek’in farklı bir yapısı vardır. Yaşanan son olaylarda da Hendek çok duyarlı davrandı hepinize teşekkür ediyorum. Hendek güçlü bir yapıya sahiptir. Hendek’te Dünya Şampiyonları, Avrupa Şampiyonları yetişti.  Güreş, karate, voleybola bakıyoruz hepsi Milli Takım’da hocalar, onları Hendek’te yetiştirdik ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Bayrağını dalgalandırıyorlar. Kısa bir süre önce Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonlarımızı ödüllendirdik. Benim bir hedefim vardı, üniversitenin Beden eğitimi bölümünü Hendek’e getirmekti ve Hendek’e bir spor lisesi kurmaktı. Hendek sporun kaynağı oldu.


Milli Takım sporcuları Hendek’te kamp yapıyorlar. Hendek’te sentetik saha yapılıyor. Hendek’te spora değer veriliyor. Bu değerlere sahip çıkmanız gerekiyor. Burada futbolcu yetiştirip, başka takımlar gelip buradan futbolcu almalıdır. Alt yapıdan sporcu yetiştirmek için siz antrenörlere ve kulüplere büyük görevler düşüyor. Hendek’in ambleminde beş yıldız ve altında da Dünya haritası vardır.  Bu da demek oluyor ki Hendek beş dalda Dünya standartlarının üzerine çıkmayı hedefliyor. Eğitimde, turizmde, tarımda, şehircilikte ve sanayide Dünya standartlarını yakalayan Hendek hedefliyoruz. Bunu hep birlikte yapacağız dedi.

Konuşmaların ardından Hendek’te spor ile ilgili fikir alışverişi yapıldı.


Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184