SPOR KULÜPLERİ AYLIK TOPLANTISI YAPILDI

Spor Kulüpleri Temsilcileri ve Sporcular Hendek Gençlik Merkezi’nde kahvaltıda bir araya geldi.

SPOR KULÜPLERİ AYLIK TOPLANTISI YAPILDI


Hendek Gençlik Merkezinde düzenlenen ve her ay düzenli olarak yapılan spor kulüpleri toplantısına, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Hendek Belediye Başkanı  Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Spor Kulübü Temsilcileri ve çok sayıda sporcu katıldı.

Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli konuşmasında, başarı kazanan ve derece elde eden tüm sporcu ve Antrenörleri tebrik ederek başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Sporcularımız hedeflerine emin adımlarla ilerliyor

Köstereli “ Tüm sporcularımız hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Gerek Rusya’da yapılan Open Karate Şampiyonasında aldığımız dereceler, gerek Bayan Voleybol takımımızın playoff’u garantilemesi gerek Off Road sporcularımızın başarıları ve gerekse diğer sporcularımızın başarılı bir şekilde ilçemizi temsil etmeye devam ediyor olmaları bizleri mutlu ediyor.Sporcularımız ve Kulüplerimize verdiği desteklerden dolayı Spor adamı, sporcu dostu Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’ye teşekkürlerimi sunuyorum “ Dedi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu konuşmasında “ Hendek, spor konusunda Sakarya’mızın en başarılı ilçelerinden biri. Çoğu branşlarda Şampiyonlukları ve dereceleri olan bir ilçemiz. Sadece Türkiye Şampiyonlukları ile kalmıyor, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına da sporcuları ile katılım sağlayarak bizleri gururlandırıyor.Bu bağlamda tüm kulüp ve sporcularımıza desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’yi, kulüp temsilcilerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyorum. Tesis konusunda, Hendek,  Sakarya’da da iyi konumda. Son olarak yapılan 1500 kişilik kapalı spor salonu hiçbir ilçemizde yok. Bu konuda da Hendek Belediye Başkanımız Ali İnci’yi tebrik ediyorum, Hendek’e ve Sakarya’ya çok güzel bir eser kazandırdığı için. Bu anlamda Hendek’in başarılarına başarı katacağını düşünerek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ Dedi.

7 Ali’den güreş kulübü

Hendek Belediye Başkanı  Ali İnci de  konuşmasında “ Ben her şeyden önce Antrenörüm, her şeyden önce kulüp başkanıyım. Büyümem, yücelmem ve gelişmem kulüp antrenörlüğünden olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptığım dönemde bir güreş kulübü kurdum. 7 Ali’den kurdum, 1 Ali’yi Başkan yaptım. O dönemlerde Dünya 2.si çıkarttık. Yalnız Güreş değil, Hentbolda Türkiye ikincisi olduk. Atletizm takımı olarak Marmara birincisi, Türkiye Şampiyonasına katıldık ve 12. Olduk. Tekvando takımımızda milli takıma 6 kişi milli takım gönderdik. Antrenörler yetiştirdim. Türkiye’de benim kadar Antrenör yetiştiren yoktur. Yetiştirdiğim Antrenörler şimdi Şampiyonlar çıkartıyor, Şampiyonlar yetiştiriyor.  81 İlimiz var ve 55 tane Başpehlivanımız var. 55 Başpehlivan’ın 3 tanesi Hendekli. Ama artık sadece Güreş’te değil, Allah nasip ederse tüm branşlarda Şampiyonlar çıkartacağız diyerek desteklerini esirgemeyen Spor Müdürlüğümüze, Antrenörlerimize ve Sporcularımıza teşekkür ediyor, başarılarımızın devam etmesini temenni ediyorum “  Dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184