SPORDA BARIŞIN ADI AKOVA BARIŞSPOR

Süper amatör kümede yeni yönetimle Kulübün başına geçen Ahmet Nişancı yönetimi ile kolları sıvadı ve sporda barışı sağlamak için gereken tüm çalışmaları yapacaklarını söyledi.

SPORDA BARIŞIN ADI AKOVA BARIŞSPOR

Süper Amatör kümede adını değiştirerek bu sezon mücadele edecek olan Akova Barışspor kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Basın mensupları ile Kulüp tesislerinde bir araya geldi.

Akova Barışspor tesislerinde düzenlenen toplantıya Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Kulüp Başkanı Ahmet Nişancı, Eski Başkan ve sponsorVural Tutkun, Yöneticiler, destek veren İş adamları Fatih Enes İlkay, Ersin Taşkıran, Yusuf Cesur, Seçkin Evci ve Antrenör Ali Kemal Yener katıldı.

Hedeflerini ve sezon öncesi çalışmaları değerlendiren Kulüp Başkanı Ahmet Nişancı, Yöneticiler basın mensuplarına tek tek tanıştırarak kısa değerlendirmeler de aldı.

Sporda Barış

Başkan Nişancı har vurup harman savunma zamanı değil, sporda barış, birlik ve beraberlik olma zamanı diyerek hedeflerinin ligi en güzel şekilde tamamlayarak Akova Barışspor’u hak ettiği yere getirmektir dedi.

Akova Barışspor kulüp Başkanı Ahmet Nişancı yaptığı açıklamada “ Bu zor görevde buranın büyükleri ile görüşerek bir yola çıkmaya karar verdik. Burada sporcu yetiştireceğiz, çocukları yetiştireceğiz.

Şimdiki adıyla Mahallelere gideceğiz birlik beraberlik içerisinde. Akova ismimize Barış’ı da ekledik Akova Barışspor olduk. Birlik beraberlik içinde inşallah güzel günler güneşli günler hep beraber göreceğiz diye umut ediyorum.

Bunun ilk adımı olarak buranın alt yapılarına, diğer kulüplere, diğer kulüplerin maçlarına gidip bakarak analiz yaptım. Buranın büyüklerine sordum, geçmişte top oynayanlara sordum, bir küskünlük bir bıkkınlık var. Hep verdik boşa gitti diyen var. Geri çeviren yok Allaha çok şükür. Ama hizmetlerimizi anlatarak başta eski Başkanımız Vural Tutkun projemize inandı yanımızda olacağını söyledi. Diğer Yönetim Kurulu arkadaşlar yanımızda olacaklarını söylediler. Bizlerde bugün ilk adımımızı attık daha iyi günlerde daha başarılı günlerde daha iyi bir ortamda olacağımıza inanıyorum, yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.

Hedef Bal Ligi ve Hendek’e 3.lig yakışır

Basın mensuplarının hedefiniz nedir sorusuna ise Nişancı şu ifadeler ile açıklık getirdi.

Nişancı ”Bu takımı playoff’a bırakacağıma inanıyorum. BAL ligi için geldim ama kolay mı değil. Ama ben BAL liginin sözünü kendi oluşumunun içinde veriyorum. Bu birliktelikte 85 bin nüfusu olan bu kente bal ligi yakışır, bana sorarsanız o bile az 3. lig de yakışır ama buda birlikte olur. Tek başına olacak bir şey değil ama ben bal liginin çok rahat olacağını bu birliktelik ile bunun çıkacağına inanıyorum 3-4 oyuncuyla da görüşüyoruz” dedi.

Eski Başkan ve sponsorlardan Vural Tutkun“ Biz daha önce bu kulüpte görev yaptık. Bu tür oluşumlardan bizim beklentimiz çocuklarımızın doğru yetişmesi, başıboş kalmaması, adam gibi yetiştirebilmek, doğru şeylere yönlendirmek. Şimdi küçük çocuklar bazı spor aktiviteleri ile beraber bazı kötü olumsuzluklardan kurtuluyor. Bizlerde elimizden geldiği kadar çocukları sahada tutabilmek için yanlış şeylerden koruyabilmek için gücümüzün yetiği kadar destek vermeye çalışacağız. Nazımızın geçtiği insanlara bu tür oluşumlarda olmalarını rica ettik onlarda sağ olsunlar. Hendek’in en güzel tarafı bu yardımlaşmayı seven doğru işlerin hep yanında olan bir topluluğa sahibiz” dedi.

Kulüp Başkanı Ahmet Nişancı daha sonra Yönetim kurulu üyeleri ve destek veren iş adamlarını tanıştırarak söz verdi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba’da kısa bir değerlendirme yaparak teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Ahmet Nişancı, daha önce Akovaspor’da futbol oynayan ve Antrenör Ali Kemal Yener ile bir süredir konuşmayan Serkan Bilgeç’i takımın adına yakışır şekilde bir araya getirerek barışmalarını sağladı.

Futbolcu ve Antrenörün barışmasının ardından Uzuncaorman Mahallesi U 14 Futbol takımı ile Akova Barışspor U 14 takımı dostluk maçında karşılaştı.

Akova Barışspor’da ise Başkan Ahmet Nişancı olurken yönetim şu şekilde oluştu. Başkan Yardımcısı Ercan Cevherli, Sekreter Fuat Nişancı, Sayman Ahmet Çıtak, Üyeler ise Recep Şeker, Yasin Canbolat, Necmi Bayri, Selim Yavuz Akgül ve Cavit Yılmaz

























Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2017, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184