SÜLEYMAN AYKIRI KIRKPINAR’A HAZIRLANIYOR

Önümüzde ki hafta gerçekleşecek olan Kırkpınar Yağlı güreşleri öncesi Başpehlivanlar hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hendek’in başarılı Başpehlivan güreşçisi Süleyman Aykırı Hendek’te ikinci etap kampına girerek antrenmanlarını sürdürüyor.

SÜLEYMAN AYKIRI KIRKPINAR’A HAZIRLANIYOR


Kırkpınar Başpehlivanlarından Süleyman Aykırı, Antalya’da birinci etap kamp çalışmalarını tamamlamasının ardından Hendek’e döndü.

Kırkpınar yağlı güreşleri öncesi Hendek Güreş İhtisas kulübün de kampa giren Başpehlivanlarımızdan Süleyman Aykırı antrenman çalışmalarını Başpehlivan arkadaşı Faruk Akkoyun ile birlikte sürdürüyor.

Selman Dede güreş alanında antrenman yapan Süleyman Aykırı bu yıl Kırkpınar yağlı güreşlerine iddialı bir şekilde hazırlandığını belirterek Hendek’i en iyi şekilde temsil ederek Kemer’i almak istediğini ifade etti.

Hendek Belediyesi adına güreşecek olan Süleyman Aykırı ayrıca tüm kamp masrafları ve desteklerinden dolayı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür etti.

Başpehlivan Süleyman Aykırı, Büyük Ortada Okan Acar, Küçük Orta Büyük boyda Abdullah Karagöz ve Deste Küçük boyda Mustafa Karagöz Kıkrpınar yağlı güreşlerinde Hendek Belediyesi adına güreşecekler.




Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 10:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
yunus er
yunus er - 3 yıl Önce

iyi başarılar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184