SULTANLAR 2.LİG’DE

Yeni Hendekspor, 2013-14 sezonunda 2.Lig hedefine ulaştı

SULTANLAR 2.LİG’DE



Bu sezon filede müthiş bir performans sergileyen Yeni Hendekspor, Play-Off’un son maçında Antep Merinos’u da 3-0 yenerek adını 2.Lig’e yazdırdı. 2 sezondur şampiyonluğu kılpayı kaçıran filenin sultanları bu kez zafere ulaştı.

20 MAÇTA 19 GALİBİYET

Türkiye Voleybol 3.Ligi’nde iki yıldır 2.Lig’in kapısından dönen Yeni Hendekspor mutlu sona ulaştı. 2013-14 sezonunda müthiş bir performans sergileyen Hendekspor grubunu 19 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider tamamladı. Lig’de sadece deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 3-2’lik skorla mağlup olan Yeni Hendekspor aynı başarıyı play-off maçlarında da gösterdi.

2 GALİBİYET YETTİ

Ankara’da yapılan play-off müsabakalarında önce Ordu Telekom’u ardından Çanakkale Bayramiç’i deviren İdris Demir’in öğrencileri son maça çıkmadan şampiyonluğunu ilan etti. Play-Off’ta son maçında Antep Merinos’la karşılaşan Yeni Hendekspor bu maçı da set vermeden 3-0 kazanarak 3.Lig defterini kapattı. 2.Lig’e yükselen filenin sultanlarında büyük sevinç yaşanıyor.  

ÇOK MUTLUYUZ

Yeni Hendekspor’un başarılı antrenörü İdris Demir 2.Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Demir, “Sporcularımla büyük gurur duyuyorum. Hedeflediğimiz 2.Lig’e yükseldik. Bu sezon 22 maçın 21’ini kazandık. Bu istatistik voleybolda çok büyük bir başarı. Zor imkanlarla biz lige çıktık. DAIKIN’ın 50 bin TL’lik yaptığı bütçeyle sezonu tamamladık. Büyükşehir Belediyespor basketbol takımının 2.Lig için 800 bin TL’lik bütçe yaptığını duyuyoruz. Kendi mahallemizdeki gençlerimizle oynadık. Saha içi ve saha dışında mükemmel bir arkadaşlık ortamı oluşturduk. Mutluyuz. Bu şampiyonlukta emeği olan herkesi kutluyorum” dedi.

    

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184