SULTANLAR İYİ BAŞLADI

Yıldız Kızlar Voleybol Yarı Final Müsabakalarına sultanlar iyi bir başlangıç yaptı.

SULTANLAR İYİ BAŞLADI


Ekonomik kısıtlamalara giden Hendekspor Yıldız Bayan voleybol takımı maça günü birlik gitti.

Zonguldak’ta başlayan Yıldız Kızlar Voleybol Yarı Final Müsabakaları’nda Hendekspor ilk maçında Zonguldak temsilcisini 3-1 ile geçti. Sultanlar ikinci maçında 13.00’da Derince Belediye ile karşılaşacak.

Galibiyetle start

Hendekspor, Zonguldak’ta başlayan Yıldız Kızlar Voleybol Yarı Final Müsabakaları’nda ilk maçında ev sahibiyle karşılaştı. Karşılaşmanın ilk setini 24-26 kaybeden sultanlar çabuk toparlandı. Rakibi önünde üstünlüğü eline alan Hendekspor, 25-17, 25-17 ve 25-21’lik setlerle salondan 3-1 galip ayrılarak ilk maçını kayıpsız geçmeyi başardı. Gruba galibiyetle start veren sultanlar, turnuvadaki ikinci maçında bugün 13.00’da İzmit temsilcisi Derince Belediye ile karşılaşacak. Sultanlar, bu maçı kazanması halinde final yolunda dev bir adım atacak.

Konsantre olamadık

Yıldız Kızlar Voleybol Yarı Final Müsabakaları’na iyi başlayan Hendekspor’da Antrenör İdris Demir, Soma faciasının moral bozukluğunu yaşadıklarını belirtti. Antrenör Demir, “Yaşanan facia nedeniyle turnuvaya gelmemeyi bile düşündük. Bu olay bizi çok etkiledi. Sporcularım bu nedenle turnuvaya konsantre olmakta zorlandı. Buna rağmen ev sahibi takım önünde ilk seti kaybetmemize rağmen kazanmayı bildik. Hedefimiz olan finallere kalmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2014, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184