SULTANLAR YOK MU OLUYOR?

Geçtiğimiz yıl Bayanlar Voleybol 3.Liginde ilimizi başarıyla temsil eden Yeni Hendekspor Bayan Voleybol takımı, 2.Lige yükselmesinin ardından ekonomik sıkıntılarla uğraşıyor.

SULTANLAR YOK MU OLUYOR?


Hendek’in filedeki  sultanları Yeni Hendekspor, lig öncesi hazırlıklarını sürdürürken, Voleybol Federasyonundan yapılan bildiri sonrası kara kara düşünmeye başladılar. Zira büyük bir para sıkıntısı çeken sultanlar, federasyonun 1, 2 ve 3.Liglerde, bu yıl yürürlüğe koydukları, Takım içersinde yer alan sporculara SSK’lı yapma zorunluluğu’nun getirilmesi ile zaten ekonomik sıkıntı içine yaşamaya başladı. Yeni Hendekspor voleybol takımını daha da zor günler bekliyor.

BÜTÇEMİZ 60 BİN TL!

 

Antrenör İdris Demir ise, Daikin’in dışında hiç kimsenin destek vermediğini belirterek, “7 yıldır Hendeksporun kızları Sakarya şampiyonu olduğu gibi Türkiye şampiyonasında da tüm yaş kategorisinde başarıyla temsil ettik. Hatta 3.Ligde şampiyon olup 2.Lige çıktık. Buna rağmen kimse elini cebine atmıyor. Bu yetmiyormuş gibi federasyon da 60 bin TL’lik ekstra SSK parası çıkardı. Zaten bizim bütçemiz bu kadardı. Bu parayı oraya verirsek koca bir sezon ne yapacağız? 

SAKARYA OVASININ KIZLARI

Yeni sezonu pazartesi açacağız ama bu yüzden çok geç kaldık. Sezonun böyle başlamasını istemezdik. Basketbol takımları devşirme yoluyla da olsa trilyonları harcarken, bizim için bir sezonluk 100 bin TL bile çok görülüyor. Bıraktık transfer yapmayı, elimizdeki çocuklar kalmıyor. Bu çocuklar, gençler, kızlarımız, bu ovanın kızları değil de nerenin kızları? 7 yıldır uğraş, sadece Hendek’in değil Sakarya’nın voleyboldaki gururu ol, sonra 100 bin TL için 7 yıllık emeği bir kalemde sil” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184