TAŞKIN, BOĞAZSPOR’A DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

1.Amatör Küme temsilcilerimizden Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın sezon boyunca destek veren herkese teşekkür etti.

TAŞKIN, BOĞAZSPOR’A DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ


Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve yaptığı transferler ile adından sıkça söz ettiren Hendek Boğazspor sezon içerisinde yaşadığı talihsizlik ve şanssızlıklar sonrası ligi tamamlayarak önümüzde ki sezonun çalışmalarına Yönetim şimdiden başladı.

Sezon içerisinde yaşadıkları talihsizlik ve şanssızlıklar nedeniyle hedeflerine ulaşamadıklarını dile getiren Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, Hendek Boğazspor Yönetimi olarak bizlere sezonun başından bugüne kadar desteklerini esirgemeyen siyasetçilerimize, Esnaflarımıza, Dostlarımıza, Arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Sporcularımıza da sezon boyunca gösterdikleri performans ve emeklerinden dolayı yağmur, çamur demeden takımımıza destek veren taraftarımıza da teşekkür ediyorum.

Hedefimiz önümüzde ki yıl daha iyi bir Hendek Boğazspor takımı oluşturmak ve süper amatör kümeye çıkmak olacaktır. Bunu da başaracağız.


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184