TAŞKIN VE YÖNETİMİ KONGREYE HAZIRLANIYOR

Hendek Boğazspor da Olağanüstü Genel Kurul Kararı alınmasının ardından Başkan Şenol Taşkın ve Yönetim Kurulu üyeleri Kongre hazırlıklarını toplantılar ile sürdürüyor.

TAŞKIN VE YÖNETİMİ KONGREYE HAZIRLANIYOR


Hendek Bayraktepe sosyal tesislerinde bir araya gelen Boğazspor Kulüp Başkan Adayı Şenol Taşkın ve Yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri toplantıda Boğazspor’u en iyi şekilde temsil etmek için daha çok çalışacaklarını ifade ettiler.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda Başkan adayı Şenol Taşkın Boğazspor’da alt yapıyla ilgili daha çok çalışma gerçekleştireceklerini söyleyerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Boğazspor’un başarısı için ellerinden gelen tüm gayreti sarf edeceklerini söyledi.

Hendek Boğazspor Antrenörlüğüne getirilen Şener Gürsel’in de katıldığı toplantıda Kongre öncesi  fikir alış verişi yapılarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Kongreye giden Boğazspor’da Başkan Adayı Şenol Taşkın

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu

Başkan yardımcıları Cemal Gürsel,Hasan Çekiççioğlu

As Başkanlar Murat Kaya,Muzaffer Korkmaz,Ali Çakar,Nusret Ustabaşı

Basın sözcüsü Ümit Hızarcı

Bölge sorumlusu Mustafa Gümüş

Alt yapı sorumlusu Metin Gürsel

Genel Kaptan Kenan Karapınar

Sayman Yusuf Kara

Genel Sekreter Akın Bir

Yönetim Kurulu üyeleri Necmi Taşkın,Mustafa Kaba, Murat Galip,Şenol Gürsel, Cihan İnci,Harun Topçu,Birol Gürsel, Muzaffer Nişancı ve Veysel Gürsel’den oluşuyor.


Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184