Tayland’da Batuhan Şahin Fırtınası

19 - 23 Ağustos tarihleri arasında Tayland’da düzenlenen ‘Thailand Open Karate-Do’ Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Batuhan Şahin tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Tayland’da Batuhan Şahin Fırtınası

Fırtına Estirdi

Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Batuhan Şahin 25 ülkeden 694 sporcunun katılımıyla 19 - 23 Ağustos tarihleri arasında Tayland'ın Phuket şehrinde gerçekleşen ‘Thailand Open Karate-Do Championship’ de 67 kilo da büyük erkekler kategorisinde tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Şahin ilk maçında Hindistanlı sporcu NILLING TAJAR’ı 8-0, ikinci maçında Fransız sporcu TAHTAH LOKMAN’ı 9-0, üçüncü maçta Taylandlı sporcu NETINAI PHITHAK’ı 4-3 skorla, dördüncü maçta Endonezyalı sporcuyu 8-0, beşinci maçında Hindistanlı sporcu SHARMA PRANAY’ı 4-0 son maç olan altıncı maçta ise Brezilyalı Dünya Şampiyonu FIGUEIRA VINICIUS’ı ise 2-0’lık skorla yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Babaoğlu Tebrik Etti, Başarılar Diledi

Tayland’dan tüm rakiplerini teker teker yenerek şampiyon olan Batuhan Şahin ile gurur duyduğunu belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Batuhan kardeşimiz göstermiş olduğu azim, emek ve sıkı çalışmalarının karşılığı olarak zafere ulaştı. Gençlerimizin yurt dışında ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp zaferle sonuçlandırmaları bizler için her zaman ayrı bir gurur oluyor.

Ülkemize ve ilçemize yaşattığı gurur için kendisini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Ayrıca bu zaferde emeği olan sporcumuzun ailesi başta olmak üzere Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik direktörü Nurkan Kayacık, Ümit Atış ve Volkan Karagöz hocalarımızı ve diğer tüm teknik ekibimizi tebrik ediyorum" dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184