TECRÜBELİ FUTBOLCULAR BOĞAZSPOR’U TERCİH ETTİ

Hendek Boğazspor tecrübeli file bekçisi Vedat Yavuz ve Orta Saha Oyuncusu Fatih Koç’u renklerine kattı.

TECRÜBELİ FUTBOLCULAR BOĞAZSPOR’U TERCİH ETTİ


Süper Amatör kümenin yeni temsilcilerinden Hendek Boğazspor işadamlarının tam desteğini almasının ardından tecrübeli iki futbolcuyu renklerine bağladı.

Süper Amatör küme temsilcilerinden Hendek Boğazspor ilk olarak Hendekspor alt yapısından yetişen uzun yıllar Hendekspor’un kalesini koruyarak 13 hafta üst üste gol yemeyerek Amatör futbolunda gol yememe rekoru kıran Vedat Yavuz ile anlaşmaya vardı.
Tecrübeli file bekçisi, Hendekspor’un ardından profesyonel takımlardan İzmirspor, Oyak Renault, Sinop Güzelorduspor ve Bursa Kestel takımlarında başarıyla kaleyi korumasının ardından yuvaya geri döndü ve Hendek Boğazspor’a imza attı.

On Numara Fatih Boğazspor’da

Hendek Boğazspor yönetimi tecrübeli file bekçisi ile anlaşmaya varmasının ardından bir önemli transfere daha imza atarak görüşmeler sonucu Hendekspor orta saha oyuncusu Fatih Koç ile anlaşmaya vardı.

Ankara Etimesgutspor alt yapısında yetişen ve Hendekspor’da top koşturan orta saha oyuncusu Fatih Koç, 3. Lig takımlarından Bursa Nilüfer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye ve Adıyamanspor’da ter dökmüş, geçtiğimiz sezon ise Hendekspor orta sahasında görev almıştı.

Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, İşadamlarımızın tam desteğinin ardından BAL ligi hedefimiz doğrultusunda tecrübeli ve takımımıza çok büyük katkıları olacağına inandığımız futbolcular ile anlaşmaya vardık. Transfer çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Boğazspor’u hedefine ulaştırmanın gayretini birlik ve beraberlik içerisinde vereceğiz ifadelerine yer verdi.

Tecrübeli oyuncular Vedat ve Fatih bu sezon Boğazspor’un başarısı için ter dökeceklerini ve BAL Ligine çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.


Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2016, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184