Tek Gollü Eşitlik

Hendekspor hazırlık karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı.

Tek Gollü Eşitlik

Hazırlık karşılaşmasında Derince Belediyespor ile karşılaşan Hendekspor sahadan beraberlikle ayrıldı.

Maça iyi başlayan Hendekspor ilk dakikalarda rakip kaleye gitsede rakip defansı gole izin vermedi.

Maçın 15. Dakikasında Derince Belediyespor üst üste bulduğu pozisyonda karambol yaşandı, Hendekspor kalecisi ve defansı gole izin vermedi.

Maçın 32. Dakikasında Burak Balcı'nın ara pası ile buluşan Yavuz'un ortasına yükselen Berkay Ekici'nin kafa şutu ağlarla buluştu ve Hendekspor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Hendekspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına her iki takım bir çok değişiklik yaparak başladı. 76. Dakikada sahaya köpek girdi ve kaleci Volkan dışarı çıkardı. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 82. Dakikasında Derince Belediyespor’un ortasına ters vuran Emrah kendi ağlarına gönderdi ve skora denge geldi. 1-1 Maçın 88 ve 89. Dakikalarında Hendekspor iki mutlak golden pozisyonundan yararlanamadı.

Hendekspor 6. Hazırlık karşılaşmasından 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Hakemler: Rahman Akcan, Ertuğrul Kardeş, Yusuf Bayrak

Hendekspor: Bülent(Mertcan), İskender(Emrah), Yavuz(Emre), Sabri(Mert), Burak(Yusuf Kağan), Oğuzhan(Hakkı), Burak Balcı, Enes(Emre Kılıç), Mustafa Salış(Selahattin), Berkay(Berkant), Mustafa Kara(Emirhan)

Teknik Direktör: Talip Toprak

Derince Belediyespor: Talha(Volkan), Sercan(Mesut), Mehmet, Hasan, Sefa, Berkay, Efe, Kadir(Abdulkadir), Melih inan, Melih Avcı, Enes(Mert)

Teknik Direktör: Fatih Uygun

Gol: Dk.32 Berkay Ekici (Hendekspor), Dk. 82 Emrah (K.K) (Derince Belediyespor)

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2021, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184