Temizel Avrupa İkincisi

Hendekli Karatecimiz Yusuf Eren Temizel, Avrupa İkincisi oldu.

Temizel Avrupa İkincisi

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Yusuf Eren Temizel, Güney Kıbrıs Larnaca’da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonasında Avrupa İkincisi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Örnek sporcu

Yusuf Eren’in almış olduğu başarıdan dolayı kendisini kutlayan Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Ümit Atış, mutluyuz ve gurur duyuyoruz. Yusuf kısa sürede kalıcı başarılara imza attı, önce Dünya Şampiyonluğu şimdi Avrupa İkincisi olarak hanesi başarı ekledi. Başarısı asla tesadüf değil. Ekip olarak iyi çalışıyoruz, emek veriyoruz. Emeklerimizin karşılığının bu şekilde sonuca dönmesi hem bizleri hemde sporcularımızı mutlu ediyor. Başarısında emeği geçen öncelikle antrenörleri, takım arkadaşlarına ve ailesine çok teşekkür ederiz. Hendek için örnek bir sporcu oldu ifadelerine yer verdiler.

Durmak yok Şampiyon

Yusuf’un aldığı başarı kulüp olarak bizlere de etkisi çok fazla oluyor diyen Antrenör Nurkan Kayacık, Yusuf Eren’in altyapıdan gelen sporcularımıza da çok güzel örnek olduğunu görüyoruz. Başarılarından dolayı mutluyuz ve Yusuf Eren’i kutluyoruz. Yeni hedeflerle yolumuza devam edeceğiz. Durmak yok Şampiyon ifadelerine yer vererek desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Gurur duyuyoruz

Avrupa ikinciliğini elde ederek bir büyük başarı daha kazanan Yusuf Eren Temizel’i kutlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise mutlu olduklarını söyleyerek “Sporcumuz Yusuf Eren Temizel, şampiyonluğu kaçırdı ama bizim gönlümüzde bir kez daha şampiyon oldu. Kendisiyle gurur duyuyoruz. İlimize ve ilçemize gümüş madalya sevinci yaşatmayı başardı” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2023, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184