TÜREDİ, BOĞAZSPOR’UN SPONSORU OLDU

Spor’a ve sporcuya verdiği değerle bilinen Hendek’li iş adamı Metin Türedi 1.Amatör küme temsilcilerimizden Hendek Boğazspor’a sponsor oldu.

TÜREDİ, BOĞAZSPOR’UN SPONSORU OLDU


İş adamı Metin Türedi izlediği ilk maç sonunda lideri devirerek alınan galibiyet sonrası futbolculara 5 bin TL prim verdi.

Hendek Boğazspor Başkan Yardımcısı Necmi Taşkın, Hendek’li iş adamı Metin Türedi ile İstanbul’da görüştü.

Kulüp Başkanı Şenol Taşkın ve Başkan Yardımcısı Necmi Taşkın’ın yaptığı görüşmeleri sonucu sporu ve sporcuyu seven Efor Demir’in sahibi İşadamı Metin Türedi Hendek Boğazspor’a sponsor oldu.

Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, Hendek’li olan işadamı abimiz bizlere her zaman elinden geldiğince destek oluyordu. Takımımıza sponsor olması bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Ligin ikinci yarısına daha hazırlıklı girerek hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum diyerek ara transfer çalışmalarının da başladığını söyledi.

Sponsor olan Efor Demir sahibi iş adamı Metin Türedi, Hendek Boğazspor’un hafta sonu zorlu deplasmanda lider Sapanca Kurtköyspor karşılaşmasını izleyenler arasında yerini aldı.

Sponsor olan iş adamı Metin Türedi’nin izlediği ilk maçta Boğazspor zorlu karşılaşmada lideri devirerek sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Sezonun ilk devresinin güzel bir galibiyet ile kapatan Hendek Boğazspor’lu sporculara bir doping de iş adamı Metin Türedi’den geldi.

Sporculara galibiyet yemeği veren iş adamı Metin Türedi alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek her zaman ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Türedi tüm sporculara alınan galibiyetten dolayı 5 Bin TL prim verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184