Turnuvada Şampiyon Oldular

Fenerbahçe Futbol Okulları arasındaki turnuvada şampiyon Hendek oldu

Turnuvada Şampiyon Oldular


Antalya’da Limak Limra Otel’de Fenerbahçe Futbol Okulları arasında düzenlenen turnuvada mücadele eden Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu 2008-2009 Takımı şampiyonluğu elde etti.

Kupayla Döndüler

Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu, Antalya’da Limak Limra Otel’de Fenerbahçe Futbol Okulları arasında düzenlenen turnuvada fırtına gibi esti. 3 Antrenör ve 20 sporcuyla katıldığı turnuvada 2008-2009 doğumlu kategoride Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu şampiyon olarak kulübüne bir kupa daha kazandırmayı başardı. Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu’nun minik yıldızları Yusuf Uzunboy, Yusuf Kahveci ve Melih Ak ve Enes Can Aslan performanslarıyla Fenerbahçe’ye seçildi.

Çok Mutluyuz

Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu, Antalya’da kupalarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadı.  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na futbol okullarına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Hendek Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü İbrahim Baysel, “Sporcularımız başarılarına bir yenisini daha ekledi. 4 sporcumuzda performansıyla İstanbul’a davet edildi. İşimizi iyi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Daha sıkı şekilde çalışarak Hendek Fenerbahçe Futbol Okulunu iyi noktalara getireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184