Tutkunlar İnşaat Hendekspor’u Eledi

14. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası Yarı Final karşılaşmasında Tutkunlar İnşaat ile Hendekspor karşılaştı.

Tutkunlar İnşaat Hendekspor’u Eledi


Başlama vuruşu ile birlikte karşılaşmaya hızlı başlayan Hendekspor 3. Dakikada Sinan ile 1-0 öne geçti. Golün ardından toparlanan Tutkunlar İnşaat 7. Dakikada İbrahim ve 8. Dakikada Yılmaz’ın golleri ile ilk yarıyı 2-1 önde kapadı.
Karşılıklı ataklar ile başlayan ve orta saha mücadelesine sahne olan karşılaşmanın ikinci yarısında Hendekspor 45. Dakikada Fatih ile skoru eşitledi. Normal süresi içerisinde başka gol olmaması nedeniyle karşılaşma uzatma dakikalarına geçildi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında takımlar gol bulmaya çalıştı. Uzatma dakikalarında ataklarını sıklaştıran Tutkunlar İnşaat 60+15. Dakikada Yılmaz’ın golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi.
Yarı final karşılaşmaları sonrasında Tutkunlar İnşaat Finale yükselen ikinci takım olurken Finalde Dikmenspor ile Tutkunlar İnşaat karşı karşıya gelecek.

Saha: Orman İşletme

Hakem: Levent Gümüşdere

Tutkunlar İnşaat: 3

Hendekspor: 2

Tutkunlar İnşaat: Osman, Şener, Vural, Yılmaz, Volkan, Orhan, Erkan, Recep Demir, Recep Anılmış, Ferdi, Coşkun, Harun, İbrahim, Fatih

Antrenör: Yusuf Cesur
Hendekspor: Veysel, Hasan Tuncel, Mehmet, Hasan Altuntaş, Zafer, Fatih, Numan, Sinan, Sadettin, Mustafa

Antrenör: Sadettin Meraklı

Goller: Dk 3 Sinan, Dk 45 Fatih (Hendekspor) Dk7 İbrahim, Dk 8,60+15 Yılamz (tutkunlar İnşaat)


Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184