U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonu Hendek Olimpik Spor Kulübü

Sivas'ta 17-20 Nisan tarihlerinde Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleşen U15 grekoromen güreş Türkiye şampiyonası 850 sporcunun katılımıyla yapıldı.

U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonu Hendek Olimpik Spor Kulübü

Hendek Olimpik Spor Kulübü güreş takımı turnuvaya damgasını vurarak 115 puanla takım halinde TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu. 106 puanla Denizli Spor Kulübü 2'ci, 89 puanla Samsun Kavak Spor Kulübü 3'cü oldu. Hendek Olimpik Spor Kulübü güreş takımı turnuvanın en teknik ve başarılı kulübü olarak da takdir edildi. Şampiyonluğu getiren sporcularımız 38 Kg Kerem Derman, 41 Kg Barış Soylu ile 44 Kg Zınar Çiftçi Türkiye Şampiyonu, 41 Kg  Eren Cin 57 Kg Furkan Öden ile 62 Kg Ali Emir Koç Türkiye Üçüncüsü oldular.

Hendek Olimpik Spor Kulübü başkanı Feyzullah Köstereli alınan  şampiyonluk kupasını üzerimizde büyük emekleri olan, kulübümüzün kurucusu ve onursal başkanımız sayın Ali İnci vekilimize hediye ediyoruz dedi.

 Başkan Köstereli ayrıca şampiyonluğa giden yolda bizlere olan güven ve desteğini her daim bizlerle hissettiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar'a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a, Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü'ye, sporcularımızın yetişmesinde büyük emekleri olan değerli antrenörlerimize, destek personeli arkadaşlarımıza, maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk Sakarya'mıza Hendek'imize hayırlı olsun diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184