Uluslararası Turnuvaya Hendek’li Karateciler İmza Attı

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Turkısh Open Karate Turnuvasında 2 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak fark yarattı. Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları topladıkları madalyalarla Hendek’i gururlandırarak göz doldurdular.

Uluslararası Turnuvaya Hendek’li Karateciler İmza Attı

Hendek Belediyesi Karate Takımı Fark Yarattı

Hendek Belediyesi karate takımı sporcuları katıldıkları turnuvalarda kazandıkları madalyalarla göz doldurmaya devam ediyor. 14-16 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Uluslararası Turkısh Open Karate Turnuvasına Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları imza attı. 25 Ülke 1358 sporcunun katıldığı Uluslararası Turkısh Open Karate Turnuvasında Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları 2 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak turnuvayı büyük bir başarıyla tamamladı.

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik direktörü Nurkan Kayacık, Ümit Atış ve Volkan Karagöz’ün yaptıkları ortak açıklamada “Büyük çekişmelere sahne olan maçlarda sporcularımızın vermiş oldukları performans bizleri memnun etti, her katıldığımız turnuvada gelişerek üstünü koymaya devam ediyoruz. Yoğun bir süreç geçiriyoruz bu süreçte sporcularımıza, velilerimize ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederiz” diye konuştular.

Babaoğlu: Her Zaman Yanınızdayız

Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularını tebrik eden Başkan Turgut Babaoğlu ise “ Katıldıkları her turnuvada bizleri gururlandıran sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Spor ve sporcunun her zaman yanındayız.

Gençlerimizin sporla ilgilenmeleri ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri için çalışmaya devam ediyoruz. Başarılarda emeği olan sporcularımız ve aileleri başta olmak üzere Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık hocamızı, Ümit Atış ve Volkan Karagöz hocalarımızı ve diğer tüm teknik ekibi de ayrı ayrı kutluyorum” dedi.

Madalya Kazanan Sporcular;

Altın Madalya;

Kayra Bahadıroğlu

Ahmet Emin Uzunoğlu

Gümüş Madalya;

Egemen Varlıca

İlker Eren Özel

Zeynep Hayırlı

Bronz Madalya;

Duru Gürsu

Ayşenaz Başer

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184