VE ŞAMPİYON HENDEK BOĞAZSPOR

1.Amatör küme temsilcilerimizden Hendek Boğazspor ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Süper Amatör kümeye yükseldi.

VE ŞAMPİYON HENDEK BOĞAZSPOR


1. Amatör kümede Hendek Boğazspor sezon başında ve devre arası yaptığı transferlerle lige damgasını vurmuş ve zorlu rakiplerini birer birer geçerek son üç haftaya lider girmişti.

Dün deplasmanda Çaybaşı Fuadiyespor’un konuğu olan Hendek Boğazspor rakibini gol yağmuruna tuttu ve sahadan 12-1 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile birlikte Hendek Boğazspor ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu da ilan etti. Bir maçı boş geçecek olan Hendek Boğazspor ligin son haftasında Sapanca Kurtköyspor’u ağırlayacak.

Hendek Boğazspor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, sezon başında koyduğumuz hedefe inanarak başladık ve bunu başardık. Zafer inananlarındır. Bizleri şampiyonluk yolunda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, yönetimimize, bizlere inanarak destek veren iş adamlarımıza, antrenörümüze ve tüm sporcularıma teşekkür ediyorum diyerek şampiyonluk kupasını almayı beklediklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184