Veteranlar Şampiyonu Baro Kupasına Kavuştu

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Veteranlar Şampiyonu Hendek Baro kupa ve madalyalarını aldı.

Veteranlar Şampiyonu Baro Kupasına Kavuştu

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Veteranlar Grubu Şampiyonu Hendek Baro, bugün düzenlenen kupa töreni ile kupa ve madalyalarına kavuştu.

Şampiyon Hendek Baro

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Veteranlar Grubu Şampiyonu Hendek Baro’nun kupa ve madalyaları Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır tarafından takdim edildi.

Not: Yarın 23 Temmuz 2022 Günü Adapostası Gazetesinde geniş yer verilecektir Bayiden almayı unutmayın

İkinci ve Üçüncülük kupa töreni

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası Veteranlar Grubu ikincisi Köroğlu Halı Saha Dikmen kupa ve madalyaları Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır tarafından takdim edilirken, turnuva üçüncüsü Sarılar Fındık’ın kupa ve madalyaları Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar ve İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır tarafından takdim edildi.

Centilmen ve Gol kralı

Turnuva Veteranlar grubu İscar Auto Hamam olurken, centilmenlik kupası Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan tarafından takdim edilirken, Veteranlar gol kralı Hendek Baro Takımından Hakan Öz kupasını Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı ve Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan tarafından takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2022, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184