Yalova Yeşilovaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Temsilcimiz Hendekspor, bugün saat: 11.00'da gerçekleştirdiği antrenmanla sahasında oynayacağı Yalova Yeşilovaspor hazırlıklarını sürdürdü.

Yalova Yeşilovaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Yalova temsilcisi Yeşilovaspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün Hendek Atatürk Stadyumu'nda saat: 11.00'da gerçekleştirdiği çift kale antrenmanı ile sürdürdü.

Bugün gerçekleştirilen çift kale antrenmanında takımımız Hendekspor'dan, dün takımdan karşılıklı anlaşma ile ayrılan Furkan Yıldırım ve Mehmet Mert Özkaptan'ın dışında eksik bulunmuyordu.

Bugün gerçekleşen antrenmanda, teknik heyet ve futbolcuların oldukça şen şakrak ve neşeli oldukları gözlendi. Hendekspor, bu hafta kendi sahası ve seyircisi önünde karşılaşacağı Yalova temsilcisi Yeşilovaspor maçının hazırlıklarını yarın saat: 11.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Ayrıca, temsilcimiz Hendekspor ile Yalova temsilcisi Yeşilovaspor arasında Cumartesi günü saat: 14.00'da Hendek Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Bölgesel Amatör Lig karşılaşması, Haber Hendek Tv Facebook Sayfası ve YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184