YARI FİNALE ADINI YAZDIRAN HENDEK MYO ATLANİS’TE BULUŞTU

Sakarya Üniversitesi Kampüsünde düzenlenen Futbol turnuvasında adını yarı finale yazdıran Hendek MYO Atlantis Kafe’de Tutkunlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vural Tutkun’un misafiri oldular.

YARI FİNALE ADINI YAZDIRAN HENDEK MYO ATLANİS’TE BULUŞTU


Atlantis Kafe’de Tutkunlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vural Tutkun’un verdiği yemeğe Meslek Yüksek Okulu müdürü Yard. Doç. Dr. Beytullah Eren, Öğretim görevlisi Hacı Misir, MYO Takım antrenörü Doğan Erol ve futbolcular katıldı.

Yemeğe ev sahipliği yapan Tutkun,  Müdür Eren ve futbolcular ile bir süre sohbet ederek SAÜ Futbol turnuvasında finale yükselerek kupayı alacaklarına inandığını söyleyerek futbolculara başarılar diledi.

Hendek MYO Müdürü Beytullah Eren “Spora ve sporcuya her zaman destek veren iş adamı Vural Tutkun’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Okul takımımıza inanıyoruz. Bu yıl finale yükselerek kupayı almak istiyoruz” ifadelerine yer vererek Atlantis Kafe personeline ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

25 Nisan Pazartesi günü saat 13:00’da yarı finalde Pamukova MYO ile karşılaşacak olan Hendek MYO takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184