Yattara’lı Sarılar Fındık, Korkut Mobilyayı 2-1 Skor ile Geçti

17. Hendek Kaymakamlık kupası ilk karşılaşması Korkut Mobilya ile Sarılar Fındık karşılaşmasıyla başladı.

17. Hendek Kaymakamlık kupası ilk karşılaşması açılış maçına Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan, Siyasi Parti temsilcileri ve Hendekli sporseverler katıldı.

Maç öncesi Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır yarafında Sarılar Fındık'ta forma giyen eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara’ya plaket takdim etti.

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır turnuva ile ilgili yaptığı değerlendirmede, öncelikle katılan takımlara başarılar diliyorum. Bu sene 17.'sini yapacağımız bu turnuvanın Hendek’imize, Sakaya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu gibi turnuvalar insanlar arasındaki dostluğu, sevgiyi pekiştirir ifadelerine yer verdi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu turnuva ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 17.'si düzenlenen Kaymakamlık Turnuvasının İlçemizin dostluğuna kardeşliğine bir vesile olmasını temeni ediyorum. Turnuvalar sadece sportif çalışmalardan öte İlçemizdeki Kurum ve Kuruluşların birbiriyle kaynaşması, dostluk ve arkadaşlık duygularının pekişmesi için de bir aracı oluyor. İnşallah vesilesine uygun bir şekilde sonuçlanır, hepimize hayırlı olsun ifadelerine yer verdi.

Başlama vuruşunu Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun yaptığı karşılaşma karşılıklı ataklarla başlarken, her iki takımda maçın başından itibaren gol arayışına başladı.

İlk yarı daha üstün olan ve 20. Dakikada Zülküf ile gol bulan Korkut Mobilya ilk yarıyı 1-0 önde kapayan taraf oldu.

İkinci yarı her iki takımda gol arayışlarını sürdürürken sayısız gollerin kaçtığı karşılaşmada Sarılar Fındık ikinci yarıda 35. Dakikada Kemal ve 45. Dakikada Sercan'ın golleri ile karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Kupanın ilk gününde diğer karşılaşmalar yağışlı hava şartları dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi.

Korkut Mobilya: 1

Sarılar Fındık: 2

Saha: Orman İşletme

Hakem: Bedirhan Gökdemir

Korkut Mobilya: Aydın, Nurbay, Erdem, Turgay, Hakan, Ümmet, Bayram, Mustafa, Mehmet, Fatih, Yusuf, Zülküf

Antrenör: Fatih Korkut

Sarılar Fındık: Şener, Orhan, Yattara, Barış, H.Sedar, Sercan, Abdullah, Mesut, Mehmet, Kemal, Tamer, Adem, Zekariye,Zafer, Cihan

Antrenör: Şener Gürsel

Gol:Dk 20 Zülküf (Korkut Mobilya) Dk 35 Kemal, Dk 45 Sercan (Sarılar Fındık)

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2023, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184