Yayın Teklifine Red Cevabı Verildi

Niğde deplasmanından 3 puan ile dönen Sakaryaspor için pazar günü oynayacağı Vanspor karşılaşması büyük önem taşıyor.

Yayın Teklifine Red Cevabı Verildi


TRT Kürdi kanalında canlı yayın isteğini Başkan Hüdaverdi Bahadır red etti. Önemli maç öncesi Bahadır bilet fiyatlarında da indirime gitti.

Niğde galibiyeti sonrası yeşil siyahlı taraftarları pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşmada tribünlere doldurmaya davet eden Sakaryaspor yönetiminin bu zorlu karşılaşmanın yayını için TRT Kürdi ile anlaştığı iddia edilmişti.

TRT Kürdi'nin pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı yayın akışına almasının ardından yaptığı anons ile ortaya çıkan durumla ilgili açıklama yapan Sakaryaspor kulüp başkanı Hüdaverdi Bahadır karşılaşmanın canlı yayınlanmayacağını açıkladı.

Sakaryaspor Kulüp başkanı Hüdaverdi Bahadır; '' Sakaryaspor için büyük önem taşıyan böylesine önemli bir karşılaşmanın ulusal kanaldan açık birşekilde yayınlanmasına hiçbir şekilde izin vermiyoruz. Tüm taraftarlarımızı pazar günü statdyuma takımlarına destek olmaya davet ediyorum'' dedi.

Sakaryaspor TFF 2.Lig’in 11.haftasında kendi sahasında Vanspor’u konuk edecek. Pazar günü Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 13:30’da başlayacak. Bu karşılaşmanın biletleri bugün Dükkan54 yanındaki bilet satış noktasında satışa çıktı. Biletler Cuma ve Cumartesi günü 10:00-19:00 saatleri arasında Dükkan54 gişesinde maç günü ise stat gişelerinde satılacak

 BİLET FİYATLARI

Kale Arkası Üst: 10 TL

Kale Arkası Alt: 10 TL

Maraton Üst: 15 TL

Maraton Alt: 15 TL

Numaralı Üst: 25 TL

Numaralı Alt: 25 TL

Vip Tribün: 50 TL

Not: Şehit aile ve yakınlarına ve Gazilere ücretsiz.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184