YENİ HENDEKSPOR PLAYOFF’U GARANTİLEDİ

Amatör Lig temsilcilerimizden Yenihendekspor sahasında Harb-İş Tankspor’u konuk etti.

YENİ HENDEKSPOR PLAYOFF’U GARANTİLEDİ


Karşılaşma öncesi MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve ekibi her iki takımada başarılar dileyerek, dostluk içerisinde bir karşılaşma olması ve hak edenin kazanması temennisinde bulundu.

Başlama vuruşu ile birlikte Yenihendekspor sık sık rakip kaleye ataklar düzenleyerek gol bulmaya çalıştı. Yakaladığı fırsatları gol ile değerlendiremeyen Yenihendekspor aradığı golü 16. Dakikada Cevat ile buldu. İlk yarı 40. Dakikada Yenihendekspor’lu Şehmuz’un attığı gol ile Yenihendekspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarı her iki takımda karşılıklı ataklarla gol bulmaya çalıştı. Yenihendekspor’lu Şehmuz 61. Dakikada kendisinin 2. takımının 3. golünü atarak takımını rahatlatan isim oldu. Yenihendekspor oyunun üstünlüğünü eline geçirerek ataklarını sıklaştırdı. 76. Dakikada Şehmuz hattrick yaparak kendisinin 3. Takımının 4. Golünü attı. 80. Dakikada Hüseyin Yenihendekspor’un 5. Golünü atarak karşılaşmanın son sözünü söylemiş oldu. Yenihendekspor, Harb-İş Tankspor’u 5-0 mağlup ederek Playoff’u garantilemiş oldu.


Yenihendekspor: 5
Harb-İş Tankspor: 0

Hakemler: Burak Kılıç, Ahmet Duman, Enes Fedai

Stad: Hendek Atatürk

Yenihendekspor: Mustafa, Davut, Metehan, Bekir, Kadir, Zafer, M. Ali (Özkan), Hasan, Şehmuz, Cevat (Hüseyin), Onur (Emirhan)

Antrenör: Sami Bağdatlı

Harb-İş Tankspor: Can (Necmi) , Sefa M, Aygün (Burak), Samet, Murat, Serkan, Sefa A, Atakan, İlker, Oğuz, Mücahit

Antrenör: İbrahim Makine

Goller: Dk 16 Cevat, Dk 40, Dk 61, Dk 76 Şehmuz, Dk 80 Hüseyin (Yenihendekspor)

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184