Yenimahallespor İkinci Yarıya Hazırlanıyor

1. Amatör küme temsilcimiz Yenimahallespor ilk hazırlık karşılaşmasında Süper Amatör Küme temsilcisi Kırkpınarspor’un konuğu oldu.

Yenimahallespor İkinci Yarıya Hazırlanıyor


Kırkpınar stadında oynanan hazırlık karşılaşmasında Yenimahalle maça iyi başlasa da 20. Dakikada ve 25. Dakikada Kırkpınarspor attığı iki golle skoru 2-0 yaptı. Maçın 35. ve 45. Dakikasında Yenimahallespor bulduğu gollerle skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 2-2 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında güzel futbolunu skora yansıtamayan Yenimahallespor’a 85. Dakikada Kırkpınar cevap verdi ve bulduğu golle 3-2 öne geçti.

İlk yarının devre arasında çalışmalarını sürdüren Yenimahallespor hazırlık karşılaşmasında yeni transferlerini de deneme fırsatı bulmuş oldu.

Antrenör Osman Yazıcı, devre arası çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hafta içi bir hazırlık maçı daha yapacağız ve ligin ikinci yarısına bomba gibi başlayacağız inşallah. İkinci yarıda tüm sporcuların sakatsız bir sezon geçirmelerini diliyorum dedi.

Yenimahallespor devre arası transfer çalışmaları sonucu Yusuf, Hasan, Bedirhan, kaleciler Talha ve Serveti kadrosuna kattı.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2019, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184