Yenimahallespor Şampiyonluk Kupasını Hendek’te Kaldırdı

Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Hendek Yenimahallespor, Şampiyonluk kupasını Hendek’te kaldırdı.

Yenimahallespor Şampiyonluk Kupasını Hendek’te Kaldırdı


Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda geçtiğimiz hafta en yakın rakibinin puan kaybetmesi sonucu ikili averajla şampiyonluğunu ilan eden Hendek Yenimahallespor Şampiyonluk kupasını Hendek’te kaldırdı.
Kupa töreni

Bugün oynadığı Yuvalakspor karşılaşmasından 5-1’lik galibiyet ile ayrılarak Süper Amatör kümeye yükselen Hendek Yenimahallespor için maç sonrasında kupa töreni düzenlendi.

Kupa törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, ASKF Sakarya İl Temsilcisi Tezcan Demir, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut, Yönetimi, Yenimahallespor Kulübü Başkanı Vural Tutkun, Yöneticiler, Teknik heyet, Sporcu Aileleri ve Sporcular katıldı.
Kupayı Babaoğlu ve Zımba takdim etti

Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve ASKF Başkanı birer konuşma yaparak Şampiyon olan sporcuları kutladılarken, Şampiyon olarak Süper Amatör kümeye yükselen Yenimahallespor’a Şampiyonluk Kupasını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve ASKF Başkanı Yaşar Zımba birlikte verdiler.

Büyük sevinç

Kupa ve Madalya töreninin ardından Şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayan Yenimahallespor takımı oyuncuları daha sonra Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Teknik Direktör Osman Yazıcıyı ve takım arkadaşlarını sırasıyla omuzlara alıp havaya atarak Şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadılar.

En centilmen takım

ASKF Başkanı Yaşar Zımba Şampiyon olan Yenimahallespor’u ayrıca En Centilmen takım ilan etti. En Centilmen takım ilan edilmesinin ardından Yenimahallespor’a ayrıca kupa verileceğini söyleyen Zımba sporcuları kutladı.

1. Amatör küme C Grubunda Şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan Temsilcimiz Hendek Yenimahallespor’a Süper Lig’de başarılar dileriz.







Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184