Yenimahallespor Sezona Start Verdi

Süper Amatör Küme temsilcimiz Yenimahallespor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yenimahallespor Sezona Start Verdi

İç transferde görüşmelerini tamamlayan ve futbolcularla anlaşmaya varan Yenimahallespor sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Antrenör Osman Yazıcı nezaretinde ilk antrenmanına çıkan Yenimahallespor’da dış transfer görüşmeleri de devam ediyor.

Yni sezon hayırlı olsun

Kısa sürede transferlerini tamamlamak isteyen Yenimahallespor’da hedef Bölgesel Amatör Lig. Antrenman öncesi kısa bir değerlendirme yapan Antrenör Osman Yazıcı, biraz geç oldu ama sahaya indik. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Sakatsız bir sezon diliyorum dedi.

Başarılar diliyorum

Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli’de Yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak, 2021-2022 yılı sezonunda da hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Şampiyon olacağımıza da inanıyoruz. Bugünden itibaren üzerimize ne düşüyorsa katkı sağlayacağız. Yöneticilerimize, Teknik heyetimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.

Hedef Bölgesel Amatör Lig (BAL)

Yenimahallespor Kulübü Başkanı Vural Tutkun’da, bizde hedef her zaman olduğu gibi şampiyonluktur. Bu sene de süper Amatör kümede el birliği ile hedefimiz BAL Ligidir. Niyetimiz bu şekilde. İnşallah sezon sonu da şampiyonluk olur. Sakatsız bir sezon diliyorum. Yeni sezon hayırlı olsun ifadelerine yer verdi.

Yenimahallespor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan İskefiyeli’de Pandemi nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalındığını belirterek, yeni sezonumuz takımımıza ve bütün takımlara başarılar getirmesini temeni ediyorum. Çalışmalarımıza başladık. Bundan sonra iyi çalışıp iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Sezonumuz hayırlı olsun dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2021, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184