Yenimahallespor Yönetimi Güçlendirdi

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yenimahallespor 2020-2021 sezonuna hazırlanıyor.

Yenimahallespor Yönetimi Güçlendirdi


Sakarya 1. Amatör Futbol Ligi C Gurubunda sezonu Şampiyon olarak tamamlayan Hendek Yenimahallespor Süper Amatör Ligi çalışmalarına start verdi.

Yönetim güçlendirildi

Yenimahallespor Kulüp Başkanı Vural Tutkun Yönetime güçlü isimleri katarak çalışmalara başladı.

Yönetim şu isimlerden oluştu. Fatih Enes İlkay, Murat Kaya, Erkan İskefiyeli, Tarık Yazıcı, İsmet Bahadır, Enes Güney, Fatih Sunman, Ahmet Nişancı, Erol Çetinkala, Âdem Sefa, Sinan İskefiyeli ve Lütfü Köstereli’den oluştu.

Yönetimi güçlendiren Yenimahallespor alt yapı çalışmalarına da devam ediyor. Alt yapıda yaz futbol okulu kayıtlarına başlayan Yenimahallespor’da hedef zirvede yer almak.
Yenimahallespor Kulübü Başkanı Vural Tutkun, Yenimahallespor oynadığı futbolla Süper Amatör Ligi hak etti ve şampiyon olarak tamamladı. Sakarya Amatör Futbol Camiasının sevgisini ve saygısını kazanan Yenimahallespor, Süper Ligde de hedefi zirvede yer almak olacaktır. Bunun için çalışmalara başladık. Sezon öncesi yönetimimizi güçlendirerek çalışmalarımıza başladık. Futbolcu kadromuzu güçlendirmek için gereken çalışmayı yapacağız dedi.

Alt yapı kayıt ve bilgi için

6-15 yaş grubu alt yapı Yaz futbol okuluna kayıt yaptırmak isteyenler Antrenörler Osman Yazıcı, Vedat Yavuz ve Muhammet Yazıcı’ya veya 0538 484 61 54 ve 0532 524 54 86 nolu telefondan ulaşabilirler.


Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184