Yenimahallespor’dan Basın Açıklaması

Hendek Yenimahallespor Kulüp Başkanı Vural Tutkun ve Yönetim Kurulunun basın açıklamasına hakem hataları damgasını vurdu.

Yenimahallespor’dan Basın Açıklaması

Hendek Yenimahallespor Kulübü Başkanı Vural Tutkun, Arifiyespor karşılaşmasında yaşananlar sonrası basın açıklamasında bulundu.

Tiyatro Perde 1 – Amaç ve Sonuç

Nereden başlasak, nasıl bitirsek bilemedik. Yenimahalle-Arifiyespor maçını yöneten hakemden mi? Yoksa bir hafta önce Akyazı-Tekspor maçını katleden ve bir hafta sonra hayati bir önem arzeden maça Murat Baş’ı atayan Federasyondan mı?

İnsanların saha içerisinde verdiği mücadeleden adil bir yönetim ve adalet beklemesi mi suç yoksa egolarını tatmin etmek için gerek saha içinde gerek saha dışındaki onca insana tiyatro izleten Murat Baş’ın adaletsiz taraflı kararlarını kınamak mı?

Dk. 80 penaltı. Maalesef verdiği penaltıya ne Murat Baş ne de rakip takım inanamadı ve 3 dk sonrası bize verilmeyen nizami penaltı.

Maç öncesi rakip takım yöneticisi ile kanka muhabbeti ve maçı hakem kulübesinde seyreden bir rakip yöneticisi bunda kasıt aramamak sanırım aptallık olur.

Vermesi gereken penaltıyı vermeyip gerek saha içinde gerek kulübedeki yönetici ve hocalarımızı aşağılarcasına sırıtma, şarlatanlık yapmak hakemliğin neresinde, hangi eğitiminde.

Maçı ne hale getirdin diyen, hakaret etmeyen, emeğinin çalınmasına karşı hakkını arayan Vedat Yavuz hocamıza çıkan kırmızı kart ve sonuç futboldan oynanacak halden çıkardığın maçta önüne geleni kırmızı kartla cezalandırmak, 5 futbolcuyu atmak bu kadar basit olmamalı.

Sen egolarını tatmin olmuş halde rahat uyuyacağın gece bizlerse bir haftaki sonraki maça çıkartacağımız 11’in hesabını yapmaya başladık.

Ve sonuç, tebrikler sayın hakem Murat Baş, 22 futbolcunun belirlemesi gereken sonucu tek başına belirledin.

Umarım vicdanen acısını çekersin, eğer gururun varsa…

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2022, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184