YERLİKAYA HENDEK’TEYDİ

Eski Güreş Federasyonu Başkanı ve 23. dönem AK Parti Milletvekili Hamza Yerlikaya, Sakarya Üniversitesi kampüsünde ve Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı’nı ziyaret etti.

YERLİKAYA HENDEK’TEYDİ


Eski Milli Güreş sporcusu Tahsin Yılmaz ile birlikte Sakarya Üniversitesi BESYO Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fikret Soyer ve Doç. Dr. Malik Beyleroğlu’nu, ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

BESYO bölümü ile ilgili bilgiler alan Yerlikaya daha sonra Hendek’te 25.dönem Milletvekili Ali İnci ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Bir süre İnci ile sohbet eden 23. dönem AK Parti Milletvekili ve Eski Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya daha sonra  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Yerlikaya eski Milli güreşçi Tahsin Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdiği Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan’ı ziyaretinde Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alparslan Okur ve Fakülte Sekreteri Kadir Kocacık eşlik etti.

Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Yerlikaya ve beraberindekilere teşekkür etti.






Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184