Yeşiller Gençlikspor Sahasında Kayıp 0-2

Amatör 1.Lig A Grubunda Yeşiller Gençlik ile S.Esentepe Göl Hendek Suni çim sahada karşılaştı.

Yeşiller Gençlikspor Sahasında Kayıp 0-2


Amatör 1. Lig A Grubunda Mücadele Eden Puan cetvelinde 9 ve Onuncu sıayı paylaşan Hendek Yeşiller gençlik ve S.Esentepe Gölspor maçında ilk yarı karşılıklı ataklarla geçti her iki takımda ilk yarıda gol atma başarısı gösteremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı daha derli toplu atak yapan taraf konuk ekip S.Esentepe Gölspor oldu 53 Dakikada geliştirdikleri atakta penaltı kazandılar Gole giden oyuncuyu düşürmesinden dolayı Yeşiller Gençlikspordan Emin Kırmızı Kart görerek oyun dışı Kaldı Pozisyona İtirazları devam Eden Yeşiller Gençlik Yöneticisi Samet Siner de Kırmızı Kart ile Saha Dışına çıkarıldı.

10 Kişi Kalan rakibine karşı ataklarını sıklaştıran S.Esentepespor 85 Dakikada Bulduğu gol ile skoru 2-0 Getirdi Yeşiller Gençlik Spor’dan Deniz’de Kırmızı Kart ile oyun dışı kaldı Geride Kalan Dakikalarda Başka gol olmayınca Haftayı 3 Puan ile Kapayan Taraf Konuk Ekip S.Esaentepe Göl Spor Oldu.


Yeşiller Gençlik:0

S.Esentepe Göl:2

Saha: Hendek Suni çim

Hakemler:Eyüp Kara Budak, Yücel Demir, Ahmet Abdullah Karaçalı

Yeşiller Gençlik:Gökhan, Ahmet, Emin,İlker(Batuhan),  Oğuz, Fatih Talha, Yusuf(Ali Rıza), Yusuf Emre, Ömer, Melihcan, Deniz

Antrenör: Muhammer Aslan

S.Esentepe Göl: Diyar, Hüseyin, Emre, Kadir han, Murat, Tunahan, Metin, Ümit, Vedat(Berat),  Abdurrahman(Sunay), Baran Sefa

Antrenör: Reşat Salpat

Goller:Dk 54(P)85 Tunahan(S.Esentepe Gölspor)

Kırmızı Kartlar: Dk 53 Emin Dk 53 Samet Siner Dk85 Deniz(Yeşiller Gençlikspor)



Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184