Yeşilyurt Beldespor 1 Puanla Döndü

Süper Amatör Futbol Ligi A Grubu Lideri Karasuspor, Akyazı’da Yeşilyurt Beldespor ile 3-3 berabere kaldı.

Yeşilyurt Beldespor 1 Puanla Döndü


Akyazı’da oynanan karşılaşmada Yeşilyurt 3-2 öndeyken lider Karasuspor penaltı atışı kazandı.

Maçın 90. Dakikasında Karasuspor’un kullandığı penaltı atışını Yeşilyurt Beldespor kalecisi kurtardı. Maçın hakemi kurtarılan penaltı atışını tekrarlattırdı. Tekrarlanan penaltı atışını gole çeviren Karasuspor 3-3 beraberliği sağladı. Yeşilyurt Beldespor futbolcuları kurtarılan penaltı atışının nizami bir şekilde olduğu gerekçesi ile Hakeme itiraz etti. Maçın hakemi Yeşilyurt Beldespor’lu futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Akyazı’da 3-3 berabere biten karşılaşmanın bitiminde Hakeme penaltı pozisyonu nedeniyle itiraz eden futbolcuya maçın hakemi Kırmızı kart gösterdi.

Yeşilyurt Beldespor taraftarı ve yöneticileri Maçın hakemine yanlı tutumu nedeniyle tepki gösterirken haksız bir beraberlik olduğunu ifade ettiler.

Yeşilyurt Beldespor Karasu maçında tekrarlanan penaltı görüntüsünü WhatsApp hattımıza yollayarak tepkilerinde ne kadar haklı olduklarını dile getirerek okurlarımız ile paylaşmalarını istediler.

Yeşilyurt Beldespor yöneticileri, sizden ricamız sesimizi duyurmak. Kalecinin ayağı çizgide ve içeri giren futbolcular Karasu’lu. Ligde kalmak adına bütün emeklerimizi savunmak için tüm gücümüzle sesimizi duyurmaya çalışıyoruz diyerek WhatsApp hattımıza açıklama yaptılar.


Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184