Yeşilyurt Beldespor’dan Otizmli Çocuklara Hediye Forma

Hendek Yeşilyurt Belde Spor Kulubü Başkanı ve Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı İrfan Demiray, Teknik Direktör Vahat Ay, takım kaptanı ve aynı zamanda kalecisi olan Zekeriya Aygün ve forvet Beytullah Karamahmut ile birlikte Ayşe Sadi Ünal Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören otizmli çocuklar için farkındalık oluşturmak adına forma hediye etti.

Yeşilyurt Beldespor’dan Otizmli Çocuklara Hediye Forma


Ayşe Sadi Ünal Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve aynı zamanda Sakarya Otizmle Yaşam Derneği Başkanı Gülser Ergün, Okul Müdürü Merve Özkan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Kardaş ile birlikte Hendek Yeşilyurt Beldespor Başkanı İrfan Demiray, teknik direktör ve oyuncuları okul binasında kabul etti.

Okul hakkında bilgi alan Başkan Demiray, “Biz, bu çocukların her türlü sürecinde destek olmaya hazırız. Kendi işyerimde çalışan bir personelimin oğlu da aynı durumda ve biz ona bu konuda her türlü destek olmaya çalışıyoruz. Okulunuz gerçekten güzel bir ortama sahip. Bu tür ziyaretleri spor kulübümüz ve birliğimiz bazında sık sık gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Rehabilitasyon Merkezinin kurucusu ve dernek başkanı olan Gülser Ergün, kendi çocuğunun da bu merkezde eğitim gördüğünü belirterek, “Kendi çocuğumda bu merkezde eğitim görüyor. Burada eğitim gören tüm çocuklarımız bizim değerimiz. Ziyaretleri için Başkan İrfan Demiray’a bu ziyaretleri ve forma hediyesi için çok teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184