Yıldız Kaleci Hendekspor’a İmzayı Attı

Yaptığı transferlerle Bölgesel Amatör Lig başlamadan şampiyonluğu favorisi haline gelen Hendekspor, kariyerine Galatasaray alt yapısından başlayıp önemli takımlarda kalecilik yapan 30 yaşındaki Gökhan Köstereli ile anlaştı.

Yıldız Kaleci Hendekspor’a İmzayı Attı

1’nci ligde Tavşanlı Linyitspor ve Boluspor,  2’nci ligde 1461 Trabzon FK, 3’ncü ligde Eyüpspor,68 Aksaray Bld, Siirt İÖl, Isparta 32 ve Hacettepe formaları giyen Gökhan Köstereli’yi kadrosuna dahil eden Hendekspor, futbolcuyla el sıkıştı. Hendekspor tesislerinde Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen Köstereli, kendisini mavi siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Futbol Şube Sorumluları Engin Varlıca ve Nurullah Akçay ile Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selman Özkılınç’ın yer aldığı görüşme sonrasında başarılı kaleci Köstereli ile anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

Hendekspor Kulübünden yapılan açıklamada, “ Bu transferle birlikte 11 ismi kadromuza dahil ettik. 5 isimle yola devam ettiğimizi zaten duyurmuş, alt yapıdan da 4 kardeşimizi kadromuza dahil etmiştik. Şampiyonluk parolasıyla yeni sezon öncesi Hendek’e yakışan bir takım kurmak ve BAL’da şampiyon olmak için transferlerimiz devam ediyor. Teknik ekip ve futbol şubemiz büyük bir gayretle en iyi kararı vermek adına mücadele ederek transferleri gerçekleştiriyor. Tüm gelişmeleri Hendekspor olarak sık sık paylaşmaya, kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Sen ben yok. Biz varız. Ve biz şampiyon olacağız” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184