ZIMBA,HEDEFİMİZ POLİS VE JANDARMASIZ MAÇ OYNAMAK

Askf ilk yarı değerlendirme toplantısının ilkini Hendek’teki Spor Kulüpleri ile gerçekleştirdi.

ZIMBA,HEDEFİMİZ POLİS VE JANDARMASIZ MAÇ OYNAMAK


İlk yarı değerlendirme toplantısına Askf Başkanı Yaşar Zımba, Yönetim Kurulu, Hakemler, Hendek’deki Kulüp Başkanları, Kulüp Yöneticileri ve Antrenörler katıldı.

Hendek Loccanda Restaurantta yapılan yemekli toplantıda, ilk yarının değerlendirmesi, yapılan hakem hataları, saha sorunları, Hakem, Futbolcu ve Hakem Antrenör diyalogları gündeme getirildi.


İlk yarıda yaşanan sorunların Ligin ikinci yarısı yaşanmaması için neler yapılabilir, nasıl önlemler alabiliriz, Kulüp Başkanlarının ve Antrenörlerin görüşleri alındı.

Hakemlerle ilgili sorunları dile getiren Kulüp Yöneticilerinin sorularını Hakem Kurulu adına Ercan Yıldırım cevapladı.


Askf Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya’nın gelelinde her İlçede bu tür toplantıları yapacaklarını belirtti.

Bu toplantıların genel olarak yapılması gerekli. Bu yüzden İlçe bazında yapma gereksinimi duyduk. Sorunların bizlerle ilgili olan kısımlarını çözmek için ellimizden geleni yapacağız. Diğer sorunları ise ilgili mercilere aktarıp çözülmesinin gayreti içinde olacağız. Biz geniş bir Aileyiz, ufak tefek kırgınlıklar olacaktır. Yine kendi içimizde bir iki tane çürük elma olabilir, bunlar da zaman içersinde kendiliğinden temizlenecektir. Sorunlara daha hâkim olabilmek için tüm İlçelerimizde bu toplantıları yapacağız dedi.

Zımba, karşılaşmalarda meydana gelen olumsuz olayların son bulması gerektiğini dile getirerek, Polis ve Jandarmasız karşılaşmalarda seyircilerimiz ile Spor’un dostluk ve kardeşlik çerçevesinde yapılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz diye konuştu.

Bir sonraki toplantının Akyazı ilçesinde yapılacağı belirtildi.


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2015, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184