2. Tarım Hayvancılık Teknolojileri Fuarı Danışma Kurulu Toplandı

Sakarya 2. Tarım Hayvancılık Teknolojileri ve Yem Fuarı Danışma Kurulu Sakarya Ticaret Borsası’nda toplandı.

2. Tarım Hayvancılık Teknolojileri Fuarı Danışma Kurulu Toplandı


24-27 Ekim tarihleri arasında Hendek çok amaçlı Fuar Alanında düzenlenecek olan Sakarya 2. Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı Danışma Kurulu, ziyaretçi çalışmaları, fuar etkinlikleri ve yarışma sponsorlukları hakkında kararlar aldı.
Fuar Danışma Kurulu toplantısına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Erdemir, Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Avni Uçar, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Fidan, Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar,  Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık işleri Daire Başkanı Yusuf Çelebi, Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Sakarya Başkanı Recep Pulat, GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan ve kurulda görevli birçok kurum yetkilisi katıldı.

Toplantıda Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek Belediyesi, Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı ve diğer kurumlar düzenlenecek Fuar için iş birliği ile gerekli desteği vereceklerini açıkladı.
Toplantı sonrası Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Âdem Sarı yaptığı açıklamada; geçen yıl fuarın ilk kez düzenlenmesine karşın Sakarya'nın tarım ve hayvancılıkta geldiği noktayı göstermesi açısından büyük önem taşıdığını söyleyerek, ilk olması nedeniyle fuar sürecinde zorlandığımız anlar oldu. Ancak güç birliği yapan Sakarya tüm zorlukları teker teker aştı ve başarılı bir fuar gerçekleştirdik dedi.

Sarı, bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bölgenin turizm, ticaret, sanayi ve hizmet sektörünün yanında tarım ve hayvancılığı ile de ön plana çıkması için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız diyerek Tarım ve hayvancılık teknolojilerinde sektörün en iyi firmalarının yer aldığı Sakarya'da, üreticiler yeni iş birlikleri için fırsat yakalayacak. Fuar, bölgenin tarımsal faaliyetlerinin tüm Türkiye'ye tanıtılmasına ve sektör lideri Sakarya'nın ürünlerinin markalaşma yönünde adımlarının atılmasına önayak olacak dedi.


Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2019, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184