ÇOLAK, TAPULU ARSAMA BİRİLERİNİ ORTAK ETTİLER

Başpınar mahallesinde ikamet eden 76 yaşındaki Mehmet Çolak, Hendek Belediyesinin kendisine sormadan evinin avlusu içerisinde bulunan Bahçeye birilerini ortak ettiğini dile getirdi.

ÇOLAK, TAPULU ARSAMA BİRİLERİNİ ORTAK ETTİLER


Başpınar Mahallesinde yaşayan 76 yaşındaki Mehmet Çolak tepkisini dile getirerek, 586 M2 içerisinde bulunan evimin etrafını imara uygun hale getirerek duvarını çevirdim.

2004 yılında İfraz ettirerek 3 katlı binam ve arsamın içerisinde olduğu yerin tapularını çocuklarıma teslim ettim. Bir önceki seçimde Hendek Belediye Başkanı Ali İnci benim evimin içerisinde bulunan ve duvarını dahi çevirdiğim bahçeme bir kişiyi ortak ettiğini öğrenmemin ardından kendisine bu durumu ilettim.

Tapulu olan evimin bahçesini birilerini ortak ettiğini söylediğimde, kendisi yanıma gelerek bu seçimi kazanayım senin bu sorununu çözeceğim diyerek söz verdi. Aradan geçen 5 yıla yakın bir süre sonra, geçtiğimiz günlerde, eşim evde otururken iki bayanın tapusu bize ait olan bahçemize gelerek bir şeyler bakındıklarını fark etmesi üzerine burada ne işiniz var diye sorduğunda, kendisine Belediye bize bu arsayı verdi cevabını aldı.

Hendek Belediyesi bize sormadan tapulu arsamın içerisine birilerini nasıl ortak ediyor. Belediyeye giderek bu konuyla ilgili cevap istediğimde ise bana hiçbir cevap vermediler. Bahçeme Hüseyinşeyh Köyünde oturduğunu düşündüğüm bir bayana verdiklerini AK Parti’li bir belediye Meclis Üyesi Adayından öğrendim.

Belediye benim 586 m2 içerisinde bulunan evimin bahçesini birilerine veriyor. Benim haberim yok. Bu mu millete hizmet. Böyle bir şey nasıl olabilir.

Bahçeye ortak, Fındık Bahçesine yeşil alan

Hendek Belediyesinin yaptıklarının sadece bununla da sınırlı olmadığını söyleyen Çolak, Bir yandan evimin bahçesini birilerine veren Belediye, diğer yandan da 14 bin 600 m2 fındık bahçemin 8 bin m2’si yol ve yarısını yeşil alan göstererek sorunu çözeceğine daha da arttırmıştır.

Belediye hizmet etme yeridir. Sorun çıkarma ve birilerinin yerine birilerini ortak etme yeri değildir. Bunun hesabını Allah’a nasıl verecekler diyerek tepkisini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 10 yıl Önce

dayı dua et evini almamışlar sen sorunun üzerine gittikçe daha da alacaklardır.

Yilmaz Mutluoglu
Yilmaz Mutluoglu - 10 yıl Önce

selamunaeykum, dayi bizim basimiza da böyle birsey geldi, acaba nasil görüsebiliriz. görüssek cok iyi olur. benim mail adresim: [email protected]

..
.. - 10 yıl Önce

baspinari eli gecirdi hirsiz... biseyler yapmak lazim artik!!

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184