HALKIMIZ ÇALIŞANIN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Mehmet Yaşar Demirel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu

HALKIMIZ ÇALIŞANIN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR


Başkan İnci’ye AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve belediye meclisi üyesi adayları eşlik ederken, ziyarette Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve Hendek Berberler Odası Başkanı Vahdettin Çilek’de hazır bulundu.

  Projeler konuşulmalı

 Hendek Belediye başkanı Ali İnci, ziyarette Hendek’te yapılan hizmetlerin etrafına ışık saçtığını, maalesef muhalefet adaylarının bunları görmezden gelmek bir yana  karalama ve kötüleme kampanyası başlattıklarını belirterek “ Muhalefet bu insanların huzuruna projeleri ile çıkmalıdır. Hendek’te üç dönemdir üst üste halkın teveccühünü kazanarak ilklere imza attık. Halkımız çalışanın yanında olduğunu sandıkta göstermiştir” diye konuştu.

“Esnafımızın önünü açtık”

    Başkan Ali İnci konuşmasına şöyle devam etti: “Bugün ilçemizde Üniversite kalıcı duruma gelmişse bizim sayemizdedir. Üniversiteyi ilçemizden almaya çalıştılar, büyük mücadeleler sonrasında Üniversitenin Hendek de kalmasını sağladık. Bundan sonra hedefimiz ilçemize Doğu Marmara Üniversitesi’nin kurulmasını sağlamaktır. Üniversiteler bacasız sanayidirler ve ilçe esnafımız bunun kıymetini kadrini iyi bilmelidir. Bundan güzel esnafın ekonomik olarak önü açılabilir miydi? İşte biz esnafımızın önünü ekonomik olarak açtık” dedi.

“Katılım payı almadık”

İnci, çevre düzenlemelerine de dikkat çekerek, “Diğer yandan biliyorsunuz kaldırımlarda düşerek kolunu, kalçasını kıran vatandaşlarımız oldu. Halkımızın kaldırımlarımızda özellikle kötü hava koşulları dolayısı ile bir daha böylesi durumlarla karşılaşmamaları adına ilçemizdeki tüm kaldırımları yağmur ve karlı havalarda  kaydırmayan  Andezit taşları ile yeniden düzenledik. Hendek Belediyesi’nin yasal hakkı olmasına rağmen ilçe esnafından bir kuruş katılım payı almadık.  Bu hizmet esnafımıza ve ilçe halkımıza yapılmıştır” dedi.

“Lütfen üyelerinize anlatın”

Hendek’te bulunan spor kulüplerinin  gerek BAL liginde gerek süper amatör ve amatör kümede maddi ve manevi olarak desteklediklerini belirten İnci, “ Bu desteği yaparken esnaflarımızdan para toplamadık.  Üniversitenin ilçede kalıcı hale gelmesinin ardından  ilçede yeni bir ticaret kolu olarak öğrenci yurtları oluştu. Yurt sahiplerinden gerek üniversite gerekse spor için bir kuruş para toplamadık. Nakliye sektörüne gelelim. İlçemize sanayi tesislerinin  kurulması için ne mücadeleler ettiğimi yakınen sizler biliyorsunuz. Lütfen bunları üyelerinize anlatınız” ricasında bulundu. Başkan İnci, esnafın her sorununa  mevzuatlar çerçevesinde her zaman yardımcı olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184