HENDEK’TE OTTOMAN MC RÜZGÂRI

Ottomans Mc Motosiklet kulübü Hendek’te bulunan üyelerini ziyaret etti.

HENDEK’TE OTTOMAN MC RÜZGÂRI



Köprübaşı Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Demirel’in de üyesi olduğu Otomans Mc Motosiklet kulübü ilçemizi ziyaret etti.

Grup hakkında, Ottomans Mc Sakarya Şube Başkanı Mert Sürekçioğlu bilgiler verdi. Sürekçioğlu, oluşumumuz İzmit’ten başlayarak bütün illerimizde üyeleri olan bir kulüp haline geldi. Kulübümüz tamamen milliyetçilik üzerine, Chopper motosiklet sevenler üzerine.

Sakarya şubemizi de kurduk. Hendek’teki Motor sever, Chopper sever kardeşlerimizi bünyemizde görmek istiyoruz. Hendek’e kardeşlerimizi ve grup üyelerimizi ziyarete geldik.

Sürekçioğlu, Normalde bugün Hendek’e 25 motor olarak gelecektik fakat havaların azizliğine uğradık. Her şey hava koşullarına bağlı, biz motorcular havalar iyi olduğunda katılım daha çok sağlanıyor.

Hendek’e tekrar bir program düzenleyeceğiz, en az 30 motor ile katılmayı hedefliyoruz. Tarih henüz belli değil fakat Hendek’i çok daha kalabalık olarak ziyaret edeceğiz.

Hendek’e yaptıkalrı ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Sürekçioğlu, bizleri çok güzel ağırladılar, başta Süleyman kardeşimiz olmak üzere tüm Hendek halkına teşekkür ediyoruz dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184