KÜÇÜK AKKENT SİTESİNDEN SİTEM VAR

Hendek Yeni mahalle’de oturan vatandaşlardan seçim üzeri yapılan çalışmalara tepki geldi.

KÜÇÜK AKKENT SİTESİNDEN SİTEM VAR


Vatandaşlar  12 yıldır imza toplayarak buraya istediğimiz hizmeti vermeyen Belediye şimdi seçime 10 gün kala çalışma başlattı diyerek onca yıl akıllara gelmedik şimdi akıllarına geldik.Hizmet seçime on gün kala olmaz.Gösteriş yapmasınlar diyerek tavırlarını ortaya koydular.

Yenimahalle 2053.sokakta bulunan  Küçük Akkent sitesinde seçime on gün kala parke çalışmaları başladı. Sitede oturan vatandaşlar yaklaşık 12 senedir bu konuyla ilgili belediyeye başvuru yaptıklarını ve imza toplayarak bu konunun üzerinde durduklarını ancak kendilerine hiçbir geri dönüş yapılmadığını belirterek tepkilerini dile getirdiler.

Tepkilerini dile getiren Vatandaşlar yapılan çalışmalar ile ilgili şu ifadeleri kullandılar.12 senedir bizi düşünmeyen ve bir kez aklına gelmediğimiz belediye başkanımızın ve belediyenin seçime son 10 gün böyle bir çalışmaya kalkışmasının nedenini çok açık bir şekilde anlaşılıyor.

Üstelik Cuma vaktinde yapılan çalışmada kazı sonucu su boruları yanlışlıkla patlatılmış olup insanlar namaz vakti abdest alma sıkıntısı çektiklerini önce bunun genel bir su kesintisi olduğunu zannettikleri ancak camiye gitmek üzere çıktıklarında her yerin kazılmış olduğunu ve su borularının patlamış olduğunu gördüklerini belirttiler seçim arifesinde yapılan bu hizmete hizmet olduğu için yinede teşekkür eden hane sakinleri bu gösterişin etkisinde kalmayacaklarını açık ve net bir şekilde belirttiler.

VATANDAŞ NE DİYOR SAYFASI İÇİN GÖNERİLEN ŞİKAYET

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184