MÜNEVVER İLE TANER BİR ÖMÜR HAYATA EVET DEDİLER

Hendek’te sevilen ailelerinden Cevdet ve Sevgi Tekbaş’ın oğulları Taner ile Mustafa ve Ayşe Kalmış çiftinin kızları Münevver düzenlenen Nikah töreni ile bir ömür boyu hayata evet diyerek yelken açtılar.

MÜNEVVER İLE TANER BİR ÖMÜR HAYATA EVET DEDİLER


Münevver ve Taner çiftinin Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen Nikah törenine MHP İlçe Yönetimi, MHP Hendek Eski ilçe Başkanı Turgut Babaoğlu,MHP Belediye Meclis Üyeleri,Sakarya Bisiklet ve Doğa sporları Derneği Başkanı Şefik Akar ,Dernek üyeleri , İş adamları ,her iki ailenin sevenleri ve yakınları katıldı.

Nikah töreninde Münevver ve Taner Tekbaş çiftinin şahitliklerini MHP Eski İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hakime Pehlevan yaptı.

Münevver ve Taner Tekbaş çiftinin Şahitliğini yapan Babaoğlu Evlilik cüzdanını Gelin hanıma ömür boyu mutluluklar dileyerek takdim etti.

Sakarya Bisiklet ve Doğa sporları Derneği Başkanı Şefik Akar ,Dernek üyeleri aynı zamanda Bisiklet sporcusu  olan Taner Tekbaş’ı yalnız bırakmayarak tebrik edenler arasında yer aldılar.

Nikah Töreni sonrası Münevver ve Taner Tekbaş çiftinin Kemaliye Mahallesinde ki evlerinin önünde Tekbaş ailesi misafirlerine ikramlarda bulunarak teşekkür ettiler.




Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184