TÜRK EĞİTİM-SEN LOCCANDA’DA BULUŞTU

Türk Eğitim-Sen Hendek Temsilciliği istişare toplantısı Loccanda’da yoğun katılımla gerçekleşti.

TÜRK EĞİTİM-SEN LOCCANDA’DA BULUŞTU


Türk Eğitim Sen Hendek temsilcisi Kutluay Benli ve Yönetiminin ev sahipliğini yaptığı istişare toplantısına Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sami Özdemir,Yaşar Şahindoğan,Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Erol Afşar, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu,Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Sendika üyesi öğretmenler katıldı.

Loccanda’da verilen yemeğin ardından Türk Eğitim-Sen Hendek temsilcisi Kutluay Benli yaptığı konuşmasında “ Buraya gelerek bizlere gurur veren, her biri dik duruşlarıyla, şanlı Türk bayrağını memleketimizin en ücra köşelerinde dalgalandırmış şimdi ise Hendek’in her tarafındaki okullarda görev yapan, onurundan, haysiyetinden, bir zerre bile taviz vermeyen ve sonunda her biri Bayraklaşan Türk Eğitim Sendikası’nın yalansız, haramsız ve talansız öğretmenleri, hepiniz istişare toplantımıza hoş geldiniz”

Benli konuşmasına şu ifadeler ile devam etti.” İlçe istişare toplantımızın amacı, Hendeğin tüm okullarında görev yapan arkadaşlarımızla hem sendikal sorunlarımızı, hem de yaklaşan 30 Mart seçimlerinde Türk Eğitim Sendikasına mensup Hendek’te 250 Sakarya’da 3400 Türkiye’de 235 Bin üyesi olan Türkiye’nin en etkili sendikasına mensup üyelerinin duruşunu dosta, düşmana bir daha göstermek için bu gün buraya toplanmış bulunuyoruz.Bana diyorlar ki ; 30 Mart’ta Türk Eğitim Sendikası nasıl bir tavır takınacak? Bende bu soruyu bana soranlara diyorum ki;Türk Eğitim Sendikası sizin bildiğiniz hiç bir sendikaya benzemez.Türk Eğitim Sendikası, iş başına gelen iktidarların keyfi için geçmişine kalkıp da asla sövmez. Duruşundan asla taviz vermez.

Türk Eğitim Sendikası; 1992 yılından beri çıktığı bu kutlu yolda hiç bir zaman; harama, yalana, talana, çalana ve bölene taviz vermez, oyda vermez.Türk Eğitim Sendikası; andımızı kaldırıp Türküm doğruyum demeyi yasaklayanlara, doğuda kürtçü, batıda Türkçü olanlara inanmaz ve asla oy vermez.

Türk Eğitim Sendikası; adaletsizliğe, adam kayırmaya, tüyü bitmedik yetimin hakkını yiyenlere destek olmaz, oyda vermez. Yine Türk eğitim sendikası sınavlarda yolsuzluk yapanlara, hiç bir liyakati olmadan sırf benim adamım diyerek iş başına getirilen yöneticilere itibar etmez, bunları o makamlara getiren zihniyete de oy vermez.Şimdi tüm bu gerçekler ışığında;Türk Eğitim Sendikası ve onun alnı açık,başı dik üyelerini hiç kimse ne çantasında keklik nede kendisinden uzak görsün.Biz ne yapacağımızı,nasıl davranacağımızı bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da biliriz. Bizler;Ne vatanımızın, tek bir çakıl taşından,Ne milletimizin, tek bir evladından,Ne de her hangi bir makam için şerefimizden asla taviz vermeyiz.Bugün buraya gelen ve bize güç veren üyelerimize, misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

Türk Eğitim-Sen Hendek Temsilcisi Kutluay Benli’nin konuşmasının ardından MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu yaptığı teşekkür konuşmasında “Göreve geldiğimizde gelecek nesilleri yetiştiren siz değerli öğretmenlerimiz ile birlikte yöneteceğiz. Sizler ile istişareler yaparak sizlerin  düşünceleri,fikirleri ve önerilerini alacağız.Böyle güzel bir ortam sağlayan Türk Eğitim-Sen Hendek Temsilciliğine ve siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim.

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun konuşmasının ardından Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Erol Afşar ve Genel Başkan Yardımcıları kısa birer teşekkür konuşması yapmasının ardından program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184