YUSUF ENES DELİKANLI OLDU, SARAÇ İÇİN DUA'LAR EDİLDİ

Hendek’in sevilen ailelerinden Ali ve Hamide Saraç çiftinin yakışıklı oğulları Yusuf Enes Saraç sünnet olarak delikanlılığa adım attı. Ayrıca Cavit Saraç’ın oğlu (Oflu) 1996 yılında vefat eden Fatih Saraç’ın da vefatının yıldönümünün aynı tarihte olması nedeniyle Mevlid-i şerif okutuldu.

YUSUF ENES DELİKANLI OLDU, SARAÇ İÇİN DUA'LAR EDİLDİ


Mahmutbey Mahallesi Bağdat Caddesinde baba ocağında düzenlenen Yusuf Enes’in sünnet cemiyetine MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm, Meclis Üyeleri Yaşar Aygüneş, Engin Yapıcı, Sakarya İl Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Gül, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baykal, Saraç ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Yoğun katılımı ile gerçekleşen sünnet cemiyeti ve Fatih Saraç’ın vefatının 19.yılında Din görevlileri Kuran-ı Kerim okudu ilahiler söyleyerek dualar ettiler.
Yılmaz Saraç’ın yeğeni, Ali ve Hamide Saraç çiftinin yakışıklı oğulları Yusuf Enes’in sünnet cemiyetine katılanlarla tek tek ilgilenerek teşekkür ettiler.

Cavit Saraç (oflu) Torunu Yusuf Enes’in sünnet cemiyeti ile 19 yıl önce vefat eden oğlu Fatih Saraç’ın Mevlid-i şerifine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
Din görevlilerin Kuran-ı kerim ve Mevlid-i şerif okumasının sonunda Dua etmesinin ardından misafirlere ikramlarda bulunuldu.


Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2015, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184