Hendekli Vatandaşlar’dan Kimyasal Tedirginlik

Hendek’te bulunan bir fabrikanın kenarından yola sızan madde nedeniyle bölgede yaşayan Vatandaşlar tedirginlik yaşıyor.

Hendekli Vatandaşlar’dan Kimyasal Tedirginlik


Hendek Yenimahalle’de bulunan bir fabrikanın kenarından yola sızan madde nedeniyle bölgede yaşayan Vatandaşlar tedirgin olurken, akan sıvıyla ilgili defalarca ihbar yapıldığı ancak ilgilenilmediği iddia ediliyor.

Miktarı artıyor

Hendek Yenimahalle Mahalle Servetiye Caddesi üzerinde bulunan bir Fabrikadan sıvı yola akmaya başladı. Durumdan şüphelenen Vatandaşlar, konuyla ilgili ihbarda bulunurken renkli sıvının miktarının da gün geçtikçe arttığını ifade ederek sıvının kimyasal madde barındırabileceğini düşünerek ihbarda bulunduklarını fakat kimsenin gelip ilgilenmediğini belirterek tepkilerini dile getiriyorlar.
Hepimiz tedirginiz

Konuyla ilgili konuşan Vatandaşlar, ilk başta atık su sandık ama gün geçtikçe hem miktarı arttı hem de rengi değişti. Mavi renk gelmeye başlayınca bizde kimyasal madde var diye durumu birkaç kişiye söyledik. Söylediğimiz kişiler durumu yetkililere bildirmediyse bilemeyiz ama durumla ilgili Belediye yetkililerinin ve Çevre Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin gelmesini ve incelemesini istiyoruz. Bu sıvı buradan akıyor. Belki dereye karışacak, bilmiyoruz, hepimiz tedirginiz ifadelerine yer verdiler.


Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2019, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184